Kesäkuussa 2019 Swiss Color® esitteli ensimmäistä kertaa uudet areola- ja camouflage-pigmentointivärit. Me olemme luoneet ensimmäisen laajan valikoiman erilaisia ihonsävyjä paramedikaaliseen pigmentointiin. Luonnonruskeat, ruusun ja punaisen eri sävyt mahdollistavat täydellisen lopputuloksen. Värit on suunniteltu käytettäväksi rintapigmentointeihin (mamillatatuaatio), arpien korjauksiin tai pigmenttihäiriöiden häivyttämiseen. Saadaksesi yksilöllisen kullekin asiakkaalle sopivan ihonsävyn voit sekoittaa eri sävyiset pigmentit yhteen, joten värivalikoima on loputon.


Uuden pigmenttiprosessin avulla DP-pigmentit muodostavat samettisen tekstuurin ja korkean
peittokyvyn. Hoidollista pigmentointia voidaan käyttää visuaalisesti ulkonäön parantamiseen
onnettomuuksien, trauman tai lääketieteellisten hoitojen seurauksena syntyneitä vaurioiden/jälkien
häivyttämiseen.


Näillä hoidoilla annamme lisäarvoa asiakkaan fyysiselle ja psyykkiselle toipumiselle.PARAMEDIKAALINEN PIGMENTOINTI ON PIGMENTAATIOIDEN ERIKOISOSAAMISTA. SE EDUSTAA MINI-INVASIIVISELLA VAIHTOEHDOLLA IHON RAKENTEEN OPTISTA PARANNUSTA.

Lääketieteen ja kosmetiikan yhteistoiminnan ansiosta tämä hoito luo lisäarvoa asiakkaalle; se palvelee sekä asiakkaan fyysistä, että psyykkistä hyvinvointia.

Optimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi on välttämätöntä käyttää tähän täydellisesti sopivia, korkealaatuisia pigmenttejä. Swiss Color® pyrkii jatkuvasti luomaan uusimmat trendit, hoitovaihtoehdot ja uudet tuotteet vastaamaan näitä korkeita vaatimuksia.

Swiss Color®:n uusin innovaatio on ns. Derma Pigments. Tämä pigmenttisarja sisältää 12 täydellisesti ihoon sovitettavaa pigmenttiä, jotka voidaan sekoittaa keskenään toistensa kanssa täyttäen asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Näiden uusien pigmenttien avulla on mahdollista saavuttaa vielä realistisempia ja pidempikestoisia lopputuloksia. Lisäksi se mahdollistaa pigmenttipuutteellisten kohtien ja arpien tarkan sovittamisen ympäröivään ihorakenteeseen laajan pigmenttivalikoiman ja säädeltävän intensiivisyyden ansiosta.

DERMA-PIGMENTIT LYHYESTI

  • 12 pigmenttiä: camouflage, vitiligo, arvet ja rintapigmentaatiot
  • Saatavana 12 ml
  • 100% ilman rautaoksideja ja raskasmetallia
  • Ei allergeenisia säilöntäaineita
  • Samettinen pehmeä koostumus
  • Erittäin hyvä ja pitkäaikainen kesto