Swiss Color Finland 1. konferenssi 8.- 9.2.2019

Haluamme toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi meidän ensimmäiseen yhteistyökumppaneiden konferenssiin LÅNGVIK Congress Wellness Hotelliin 8.-9.2.2019

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme saavuttaneet maineen turvallisena ja luotettavana brändinä kestopigmentointi ja microblading markkinoilla. Olemme erittäin kiitollisia ja ylpeitä, että olemme saaneet joukon huippuammattilaisia ympärillemme. ilman yhteistyötä kanssanne se ei olisi mahdollista. Jatketaan tätä menestystarinaa ja katsotaan yhdessä tulevaisuuteen. Pidetään yllä sanomaa kestävästä kauneudesta.

Kestopigmentointi & Microblading ovat pääaiheena tulevassa konferenssissamme. Tarkoituksenamme on myös tuoda esille aiheita jotka liittyvät saumattomasti työhömme. Toivomme, että lähdette konferenssista kotiin mukananne kosolti uusia ideoita ja motivaatiota.

Koulutuspäivän hinta on 590€ sis.alv. Hinta sisältää kaiken muun paitsi majoituksen.

Tervetuloa!

Päiväohjelma PERJANTAI 8.2.2019
Aamiainen
klo 8.00
TERVETULOA klo 9.00
ColorX - Jenni Määttä klo 9.30
Meso lift concept - Emma Mononen klo 10.00
Ihotautilääkäri - Nicolas Kluger klo 10.30
Lounas klo 11.30
Some ja valokuvaus klo 12.30
Värioppi klo 13.30
Työpajat kl0 14.00
Shadow-Kulmat, Microblading, 3D Huulet, Sumu linerit, Meso LIFT Concept, Color X
Päivän lopetus klo 16.45

Aamiainen klo 8.00

Kaikilla koulutukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua koulutuspäivän aamuna klo:8.00 alkaen buffet aamiaiselle.

Sauna ja Spa-osasto klo 19.00

Jotta päivästämme tulisi vieläkin nautinnollisempi on meille varattu yksityinen saunavuoro joka alkaa klo: 19.00 Spa-osastolla. Rentouttavan spa-hetken jälkeen onkin sitten mukava mennä laittautumaan illan gaalaa varten.

Gaala-illallinen klo 21.00

Tarjoamme jokaiselle osallistujalle Långvikin tunnetusti mahtavassa ravintolassa Gaalaillallisen, juomat maksaa jokainen itse. Toivoisimme, että kaikki kunnioittaisivat arvokasta iltaamme pukeutumalla pukukoodiin smart elegant ja väreinä musta, punainen tai valkoinen.

Ravintola on auki keskiyöhön.

Majoitus

Majoituksen jokainen varaa itse Långvik hotellin majoituspalvelusta, alennuksen saa ilmoittamalla osallistuvansa koulutukseen. Majoitus 1hh maksaa 155€ ja 2hh 175€.

Majoitukseen sisältyy vapaa pääsy kylpylään ja hyvin varustelulle kuntosalille sekä korkeatasoinen buffet-aamiainen.

vastaanotto@langvik.fi
tai (09) 2959 9301

Saapuminen ja pysäköinti

Paikalle kannattaa saapua omalla autolla. Pysäköinnistä ei veloiteta. Kimppakyydeistä kannattaa myös tiedustella.


Otsikko 2
Solu 1 Solu 2