Swiss Color® IB-kestopigmentointivärit

Äskettäin kehitetty PFO (PIGMENT FLOW OPTIMIZING) -järjestelmä tarjoaa Swiss Color Pigmenteille - oikean koostumuksen, jonka ansiosta se soveltuu kaikille tekniikoille loistavasti.

Optimoimme ja jalostamme raakapigmentin kvalitatiiviseksi IB-pigmentiksi. Tämän päivän vaatimusten täyttämiseksi olemme viime vuosina kehittäneet Sveitsissä pigmenttitekniikkaa ja tutkineet niiden käyttäytymistä iholla - ja sen erilaisilla ominaisuuksilla. Tämän tutkimuksen jälkeen pystyimme kehittämään perustan uusille intensiivisille IB-pigmenteillemme.

Pigmentin hiontaprosessia kutsutaan PFO - PIGMENT FLOW OPTIMIZING

PFO: n ansiosta saamme sileän ja samettisen pehmeän tekstuurin pigmentteihin, joka helpottaa ja lyhentää työskentelyaikaa. Myös neulan aiheuttamat traumat ovat vähäisemmät, millä on positiivinen vaikutus ihon paranemisprosessiin ja tämä vähentää mikroruven muodostumista. IB-pigmentit pysyvät pidempään iholla ja niillä saavutetaan luonnollinen lopputulos ja kauniit sävyt.


IB-pigmentit soveltuvat seuraaviin tekniikoihin:

  • OMBRE SHADING
  • PIXEL
  • 3D NANO
  • 3D KARVA TEKNIIKKA
  • MICROBLADING
  • PÄÄNAHAN PIGMENTOINTI

Pigmentti imeytyy välittömästi epidermikseen ja kehittää värin kirkkauden muutaman ensimmäisen päivän aikana. Vahvistus käsittely voidaan tehdä uudelleen 6 viikon kuluttua. Väri asettuu täydellisesti tyvisolukerrokseen tämän PFO-optimointi järjestelmän avulla.

Väripigmentillä on korkea väritiheys, mikä mahdollistaa kylläisyyden saavuttamisen. '

Oikealla tekniikalla IB Pigmenttejä voidaan käyttää erilaisiin shading-tekniikoihin loistavasti.

Kevyemmällä varjostuksella voidaan saavuttaa vaaleampi sävy - mikä antaa hyvin luonnillisen vaikutuksen kulmakarvoihin ja korostaa luonnollisesti muotoa. Työskentelemällä useita kertoja voidaan saada aikaan voimakkaampi väriefekti, joka antaa värille
intensiivisemmän ilmeen.

Karvatekniikkaa käytettäessä voimme vaikuttaa tuloksiin myös pigmentin tummuusasteen perusteella. Microblading päästään kauniiseen tuloksen vain yhden käsittely kierroksen jälkeen. Karvoista saadaan hienoja, ja värin voimakkuus riippuu valitusta väristä.


Lyhyesti sanottuna, optimointijärjestelmän avulla asiantuntijan on helpompi päästä haluttuun lopputulokseen, koska pigmenttiemme intensiivisyydellä on erittäin korkea väritiheys. Mikä johtaa mahtaviin tuloksiin jo ensimmäisen hoidon jälkeen,
riippumatta käytetystä tekniikasta, neulasta, moduulista tai terästä!


Suosittelemme keskimääräistä nopeutta 90 - 110. Shading tekniikoihin voidaan lisäksi käyttää erillistä IB-ohenninta - se vaikuttaa virtaukseen, mutta ei pigmentin kylläisyyteen.

IB30 Gold Brown - hunajainen ja karamellinen sävy, sopii hienovaraiseen korostukseen ombré-tekniikoihin, sekoituspohja kaikille IB-pigmenteille

IB31 Nature Brown - luonnollisen lämmin keskiruskea sävy, ihanteellinen ruskeahiuksisille, käytetään usein sekoitusvärinä

IB32 Medium Brown - tuhkaisen vaalea sävy tummanvaaleat hiukset omaaville, antaa elegantin sävyn hieman iäkkäämmille

IB33 Classic Brown - klassinen keskiruskea sävy, elegantti sävy kaikenikäisille

IB34 Dark Brown - tyylikäs tummanruskea sävy tummahiuksisille

IB35 Black Brown - erityinen tummanruskea sävy erittäin tummahiuksisille

IB36 Ash Brown - mustanruskea, tuhkanviileä sävy, kehitetty erityisesti aasialaisille ihotyypeille

IB37 Orange - korjaus- ja sekoitusväri, kaikkien ruskeitten IB-sävyjen lämmittämiseen

Verkkokaupassamme on erittäin laaja valikoima kestopigmentointinvärejä todella kilpailukykyiseen hintaan.