Swiss Color® OS pigmentointi värit

Sarjamme ehdoton lippulaiva on pigmenttimme. Meidän OS pigmentit täyttävät kaikki turvallisuus vaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012.  Sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

 

Jokainen pigmentti materiaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista. Ne ovat tuotettu tyhjiössä ja steriloitu gammasäteilyllä. Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aine laatu on taattu suhteessa AP (2008) 1.

 

Swiss Color® OS pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

 

Asiakkaiden ja ammattilaistemme turvallisuus on meille tärkeintä.Startsetti sisältää 6 x 6ml suosituinta väriämme jotta pääsisit helposti alkuun.

Kulmakarvat

Sable on vaalein ruskeamme. Se on iholla harmahtavan ruskea. Hyvä väri kylmille blondeille.

Manhattan on menevä keskiruskea - täydellinen lähes kaikille. Ihana kulmakarvaväri.

Kakao on keski-tumman ruskea, erittäin hyvä kulmakarvaväri tummille.

Huulten kestopigmentointi

Blush on tyypillinen nude look väri. Se on täydellinen vaalea huuli väri.

Paris on yksi myydyimmistä kestopigmentointi väreistämme. Se antaa huulille herkkän ilmeen. Sopii nuorille ja aikuisille naisille jotka haluavat hennon vaikutelman meikatuista huulista.

Black Berry on runsas täydellinen väri, kuin punaviini. Naisille jotka haluavat hiukan kylmän punaiset vahvat huulet.

Verkkokaupassamme on erittäin laaja valikoima kestopigmentointinvärejä todella kilpailukykyiseen hintaan.