UNANI on Espanjalaisen perheyrityksen valmistama ammattilaisille suunnattu luonnonkosmetiikka sarja, heillä on yli 10 vuoden kokemus luonnollisen ja orgaanisen kosmetiikan maailmasta. Perusperiaatteena on, että hoidon tulee olla "lempeä ja turvallinen", sen tehtävä on tasapainottaa ihon normaalit toiminnot ja pyrkiä ylläpitämään tätä tasapainoa.

Missio

Uskomme, että aidosti luonnolliset tuotteet ovat parempia kehollemme ja ympäristöllemme. Tavoitteenamme on tehdä jatkuvaa tutkimusta ja uusien tuotteiden kehittämistä samalla, kun noudatamme luonnontuotteiden standardeja.

Visio

Tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvin tarpeita ja kysyntää vastaavat tuotteet markkinoilta nyt ja tulevaisuudessakin.

Erityinen kasvohoitosarja UNANI on suunniteltu ammattilaisille ja siinä on ihanat kotihoitotuotteet. Vaikka UNANI ei ole kovin laaja, se on monipuolinen käyttää.

Tuotteemme ja luonnolliset kosmeettiset hoitomme ovat joustavia ja niitä voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeisiin.

Ammattituotteet myydään 200ml tai 450ml pulloissa.

KIRKASTAA JA SUOJAA

Kirkas, tasainen, virheetön iho on kauneuden merkki! Ajoittain kuitenkin luonnollinen ikääntyminen, ympäristötekijät ja elämäntapa jättävät jälkensä iholle epätasaisuutena, pigmenttihäiriöinä ja sameutena. Hohdottomasta ihosta ja tummista silmien ympäristöistä kärsii moni.


Ihon kirkkaus on tärkeä ominaisuus. Se antaa iholle sen nuorekkaan hehkun. Valovoima määräytyy osittain ihon kromoforikollageenin ja bilirubiinin mukaan. Bilirubin, veren ja hemän hajoamistuote on yksi syy tummiin silmänalusiin. Viime aikoihin asti ei tiedetty kasvien tuottavan bilirubiinia. Nyt on saatu selville, että pieni kasviryhmä tuottaa bilirubiinia ja sisältää mekanismin, jolla voidaan kontrolloida yhdisteen tuotantoa ja hajoamista. Strelitzian uutetta joka tuottaa bilirubiinia, havaittiin hajottavan bilirubiiniliuoksia. Ihmisen in vivo -määritys todisti, että kasviuute paikallisesti käytettynä vähentää tummia silmänympäryksiä ja palauttaa ihon kirkkauden. Uutteen havaittiin myös lisäävän kollageenin III tasoja, joiden tiedetään vähentyvän ihon ikääntyessä ja siten heikentäen ihon kirkkautta.

VIVILLUMIN TEHOKKUUS

Tehoa arvioitiin 60 päivän in vivo -tutkimuksella. Tutkimuksessa tarkasteltiin ainesosan vaikutusta ihon sävyyn ja säteilyyn. Tulokset näkyi selkeästi ihon kirkkauden paranemisessa sekä silmänympärysturvotuksen ja tummien silmänympärysten vähenemisenä. Testiin osallistujat kuvattiin ensin tavallisessa valossa. Tarkempien yksityiskohtien tulokset määritettiin vielä kolmella muulla valaistusmenetelmällä.
Ihon kliinisen arvioinnin lisäksi osallistujia pyydettiin tutkimuksen lopussa täyttämään subjektiivinen kyselylomake, jossa heitä pyydettiin arvioimaan tuloksia esitetyllä 12 ihon, silmänalueen ja kirkkauden aihealueella. Testissä käytetyt osallistujat havaitsivat parannuksen kaikilla 12 aihealueella.

Ikääntymisen myötä ihon kirkkaus ja ihon tasaisuus heikkenevät. Il-luminate -tuotteiden tärkein osa on kasviperäinen aktiiviaine, joka palauttaa ihon tasaisen kauneuden, nuorekkuuden ja hehkun. Se on osoittanut kykynsä heikentää bilirubiinia paikallisesti. Se on todistetusti tehokas vähentämään useita ihon ikääntymisen merkkejä. Tuotesarja antaa käyttäjälleen kirkkaamman, nuorekkaamman ja hyvinvoivan näköisen ihon.

Tämä vaikuttava aine on ihon elvytyslaite, joka parantaa ihon sävyä ja antaa sille kauniin hehkun.
KOSTEUTTAA JA TASAPAINOTTAA

Xerofytit (eli kuivakkokasvit) ovat nimenomaan todella kuiville ympäristöille soveltuvia kasveja. Ne sopeutuvat veden puutteesta johtuviin ääriolosuhteisiin ja pystyvät selviytymään. Kserofyytin ominaisuuksia ovat veden vähäinen haihduttaminen, mutta samalla mahdollisimman suuren vesimäärän säilyttäminen.

Suurin osa kasveihin imeytyneestä vedestä häviää höyrynä prosessin läpi, joka tunnetaan nimellä höyrystys. Tämä prosessi vaihtelee ympäristön kosteuden ja maaperän, ilmakehän CO2-pitoisuuden, valon, happipitoisuuden, lämpötilan, tuulen nopeuden ja ulkoisten tekijöiden aiheuttamaan pitkittyneen altistumisen myötä. Kasvien vähäisen veden saannin kompensoimiseksi näissä kasveissa pienien ilmareikien (stomata) määrä lehden pinnassa on vähäinen. Näillä kasveilla on yleensä paksummat lehdet tai pinta, kuten rahapuulla tai kaktuksella. Niiden lehdet voivat olla myös rullalla. Nämä vähentävät veden höyrystymistä.

Tehtiin tutkimus; Tutkimuksessa tutkittiin kuusitoista (16) Xerophyte-kasvia Välimeren alueelta. Valintaperusteet olivat elinympäristö, sijainti, luonnonvaraisten lajien viljelyyn mukautuminen, kasvien ja sen aktiivisten tekijöiden saatavilla oleva bibliografia sekä myrkyllisyyden puute. Hankkeen tavoitteena oli valita kasvi lajit, jotka hydraulisissa olosuhteissa mahdollistaisivat bioaktiivisten komponenttien ottamisen kosmeettiseen käyttöön.

Saatujen tulosten perusteella valittiin lajiksi "Salvia sclarea L.", joka sopisi parhaiten kuiviinolosuhteisiin. Tätä lajia ruvettiin sittenmin viljelemään sen sopeuttamiseksi ympäristöön. Tuloksena on aktiivinen ainesosa, jonka flavonoidifraktio ja sokeripitoisuus toimivat välittömänä kosteuttajana kosmettiikassa 24 tunnin ajan.

KOSTEUTTAVA VAIKUTUS

Tutkimus tulokset osoittavat, että kosmeettinen formulaatio tuottaa progressiivisen kosteutuksen lisääntymisen. Vahvaa kosteuttavaa vaikutusta havaitaan kolmen ensimmäisen tunnin kuluttua levittämisestä. Tämä vaikutus säilyy jopa 24 tuntia.

Johtopäätöksenä voimme vahvistaa, että Absolute Care -tuotteille sen tärkein ainesosa on tämä kosteuttava aktiivini aine. Se lisää ihon kosteutustasoa, välittömästi ja vielä
3-6 käyttötunnin jälkeenkin 114% - 92%. 24 tuntia jälkeen 38%. Tutkimus on tehty yhdellä levityskerralla.

HERKÄLLE IHOLLE

Herkkä iho määritellään subjektiiviseksi ihon hyperreaktiviteetiksi. Tämän ominaisuuden omaavat ihmiset kärsivät erilaisilta reaktioista, kun heidän ihonsa joutuvat kosketuksiin ulkoisten tekijöiden kanssa, tietyissä ympäristöolosuhteissa tai sisäisten tekijöiden vuoksi. Aineet, joita yleisesti ei pidetä ärsyttävinä, voivat aiheuttaa näitä epänormaaleja reaktioita herkälle iholle.

Herkkällä iholla on tyypillistä, että sillä on heikentynyt puolustusjärjestelmä, mikä lisää vesiliukoisten aineiden läpäisevyyttä.

Curculigo ( kärsäliljat ). Proteiini NHE1 vaikuttaa ihon pH: n säätelyyn sisäisesti, korjaamalla estotoiminnon ja vähentämällä ihon reaktiivisuutta ja herkkyyttä; Parantaa solujen välistä yhteenkuuluvuutta, mikä taas palauttaa epidermaalisen sulkufunktion eheyden.

Curculigon tulokset in vivo-testistä:
- 28 päivän käytön jälkeen laskee 65% herkän ihon reagointia.

- Herkän ihon reaktiot ihoa ärsyttävälle aineelle hidastui 25%. Tulokset säilyvät positiivisina tutkimuksen päätyttyä.

- Ihon pinnan pH-arvo laski 0,04 pH-yksiköllä.

- Lisäsi 13% epidermiksen suojaavutta ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

- Palautui 20% nopeammin.

Aktiivinen aineena Curculigo on ihanteellinen herkälle iholle. Sillä on ihoa parantava ja hoitava vaikutus. Aktiivinen ainesosa vaikuttaa ihon pH: n sisäiseen säätömekanismiin, tarjoaa erilaisia kofaktoreita ja reittejä NHE1: n proteiinin aktiivisuuden moduloimiseksi, parantaa solujen välistä yhteenkuuluvuutta, korjaa epidermiksen eheyden ja vahvistaa ihon puolustusmekanismia. Se vähentää ihon reaktioita ja herkkyyttä.

Se on ihanteellinen tuote herkälle iholle joka toimii sisältä suojatakseen ulkoisita rasitteilta.

Uudistava Anti-aging

Ikääntyessä iho käy läpi useita muutoksia. Yksi suurimmista muutoksista on kasvojen ihonalaisen rasvakudoksen häviäminen tai uudelleen sijoittuminen. Nämä muutokset muuttavat kasvojen muotoa ja harmoniaa. Se on yksi näkyvimmistä ikääntymisen merkeistä. Näiden muutosten ehkäiseminen on tärkeä tavoite kasvojen nuorekkuuden säilyttämisessä ja se voidaan nyt saavuttaa kosmeettisin keinoin.

Tuotevalikoimamme "Time Cut" sisältää C-vitamiinia, joka kykenee täyttämään havaittavissa ja täysin luonnollisella tavalla, ryppyjä ja ihon taittumista sekä ravitsevaa ihoa uudistuneelle ulkoasulle, houkuttelevalle ja rentouttavalle kasvolle.


C-vitamiinin harjoitukset (ihon tasolla), on erittäin hyödyllinen vaikutus sekä lieventämiseen että ikääntymisen merkkien ehkäisyyn vähentäen ultraviolettisäteilyn aiheuttamaa solujen aiheuttamia vahinkoja. Sisältyy Hydroksidoprolina proliinien transformaatioprosessiin (kollageenin olennainen ainesosa). Paikallinen C-vitamiinin lisäys merkitsee merkittävästi kollageenituotantoa; Mikä johtaa siten ihon kimmoisuuden parantamiseen ja kapillaarien seinämän suurempaan lujuuteen. C-vitamiini neutraloi vapaita radikaaleja ja regeneroi E-vitamiinia, jossa molemmat toimet vähentävät lipidiperoksidien muodostumista (ihon ikääntymistä aiheuttavat aineet).
Lisäksi C-vitamiinia käytetään paikallisesti estää ihokasvainten muodostumisen mahdolliseksi UV-säteilyn vahingoittumisen vuoksi.
Aikuisen C-vitamiinihoidon tulos saa aikaan kirkkaamman ja elastisen ihon, joka täyttää huomattavasti ryppyjä ja ihon taittumia ja luo viivästymisen ikääntymiseen ihon näköiseksi uudelleensuuntautuneelle kasvolle, houkuttelevaksi ja rennoksi.