Swiss-color kestopigmentointi välineet

Swiss Color® Kestopigmentointi tarvikkeet ja laitteet tulevat Sveitsistä.
Ne ovat kestopigmentoimisen huippulaadukkaita tuotteita. Swiss-colorilta saat kaiken tarvittavan kestopigmentointien tekemiseen ja harjoittelemiseen. Voit tutustua todella laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme.

SWISS COLOR® -filosofia


Swiss Color® on maailmanlaajuinen yritys, joka on erikoistunut kestopigmentointi ja microblading- pigmenttien valmistukseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Edistämme luottamusta suorituskyvyn, joustavuuden ja avoimen vuoropuhelun avulla. Arvostetut tuotteemme täyttävät korkeimmat hinta-laatusuhteet.

Tietomme ja innovaatiomme auttavat sinua luomaan perustan korkealaatuiselle, ammattimaiselle liiketoiminnalle kestopigmentointi ja microblading alalla. Sitoumuksemme korkeaan laatuun takaavat erinomaiset tulokset.

Swiss Color® -tuotemerkki on suojattu lailla ja takaa korkeimman laadun.
Swiss Colorilta löytyy kattava valikoima kestopigmentointi ja microblading tuotteita ja tarvikkeita. Käyttämämme tarkkuusmittarit ja -laitteet täyttävät viimeisimmät hygieniavaatimukset ja laadukkaat Swiss Color® -pigmenttimme täyttävät ResAP (2008) 1 -standardin vaatimukset ja uuden lääkeraaka-aineasetuksen 04/2013 nikkelipitoisuutta koskevat vaatimukset.

Yrityksen tavoitteena on myös ensiluokkainen koulutus. Swiss Color® tarjoaa tarvittavan tiedon ja asiantuntemuksen parhaiden tulosten saavuttamiseksi asiakkaidesi kanssa.

Swiss Color pigmentit

Sarjamme ehdoton lippulaiva on pigmenttimme.

Ne täyttävät kaikki turvallisuus vaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012. Sekä lääketeollisuuden raaka-aine asetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

Jokainen pigmentti materiaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista. Ne ovat tuotettu tyhjiössä ja steriloitu gammasäteilyllä. Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aine laatu on taattu suhteessa AP (2008) 1.

Swiss Color® IB pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Asiakkaiden ja ammattilaistemme turvallisuus on meille tärkeintä.

Neulat

Swiss Color® integroidun neulansuojus järjestelmän ansiosta se täyttää korkeimmat turvallisuus ja hygienia vaatimukset. Hygienia neulamoduulin sisään palautuva neula ylläpitää sen steriiliyttä estäen veren, kudosnesteen ja väriaineen takaisinvirtauksen.

Siten poistetaan turhat tartunta riskit pigmentoimisen aikana. Turvallisuuden varmistamiseksi kertakäyttöiset patruunat pakataan steriileihin yksittäis pakkauksiin (ISO luokka 8). Jokainen patruuna on sarjanumeroitu.

Verkkokaupastamme löydät paljon lisää tarvikkeita. Tässä on siis vain pieni murto-osa kestopigmentointi tarvike valikoimastamme.