Swiss-color kestopigmentointi välineet

Swiss Color® Kestopigmentointi tarvikkeet ja laitteet tulevat Sveitsistä.
Ne ovat kestopigmentoimisen huippulaadukkaita tuotteita. Swiss-colorilta saat kaiken tarvittavan kestopigmentointien tekemiseen ja harjoittelemiseen. Voit tutustua todella laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme.

Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopputuloksen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Swiss Color® integroidun neulansuojus järjestelmän ansiosta se täyttää korkeimmat turvallisuus ja hygienia vaatimukset. Hygienia neulamoduulin sisään palautuva neula ylläpitää sen steriiliyttä estäen veren, kudosnesteen ja väriaineen takaisinvirtauksen.

Siten poistetaan turhat tartunta riskit pigmentoimisen aikana. Turvallisuuden varmistamiseksi kertakäyttöiset patruunat pakataan steriileihin yksittäis pakkauksiin (ISO luokka 8). Jokainen patruuna on sarjanumeroitu.

Lisätietoja klikkaa kuvaa

Neulat

Värit

Laitteet

Kestopigmentointi tarvikkeita

Kulmien ja eyelinereiden harjoittelemiseen

Huultenrajojen harjoittelemiseen

Kasvomalli

Väriympyrä

Käsintehty värikartta

Värikuppiteline

Verkkokaupastamme löydät paljon lisää tarvikkeita. Tässä on siis vain pieni murto-osa kestopigmentointi tarvike valikoimastamme.