Swiss Color -kestopigmentointivälineet

Swiss Color® -kestopigmentointitarvikkeet ja -laitteet tulevat Sveitsistä. Ne ovat kestopigmentoimisen huippulaadukkaita tuotteita. Swiss Colorilta saat kaiken tarvittavan kestopigmentointien tekemiseen ja harjoittelemiseen. Voit tutustua todella laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme.

SWISS COLOR® -filosofia


Swiss Color® on maailmanlaajuinen yritys, joka on erikoistunut kestopigmentointi ja microblading- pigmenttien valmistukseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Edistämme luottamusta suorituskyvyn, joustavuuden ja avoimen vuoropuhelun avulla. Arvostetut tuotteemme täyttävät korkeimmat hinta-laatusuhteet.

Tietomme ja innovaatiomme auttavat sinua luomaan perustan korkealaatuiselle, ammattimaiselle liiketoiminnalle kestopigmentointi- ja microblading-alalla. Sitoumuksemme korkeaan laatuun takaavat erinomaiset tulokset.

Swiss Color® -tuotemerkki on suojattu lailla ja takaa korkeimman laadun. Swiss Colorilta löytyy kattava valikoima kestopigmentointi- ja microblading-tuotteita ja -tarvikkeita. Käyttämämme tarkkuusmittarit ja -laitteet täyttävät viimeisimmät hygieniavaatimukset ja laadukkaat Swiss Color® -pigmenttimme täyttävät ResAP (2008) 1 -standardin vaatimukset ja uuden lääkeraaka-aineasetuksen 04/2013 nikkelipitoisuutta koskevat vaatimukset.

Yrityksen tavoitteena on myös ensiluokkainen koulutus. Swiss Color® tarjoaa tarvittavan tiedon ja asiantuntemuksen parhaiden tulosten saavuttamiseksi asiakkaidesi kanssa.

Swiss Color -pigmentit

Sarjamme ehdoton lippulaiva on pigmenttimme.

Ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012. Sekä lääketeollisuuden raaka-aineasetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

Jokainen pigmenttimateriaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista. Ne ovat tuotettu tyhjiössä ja steriloitu gammasäteilyllä. Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-ainelaatu on taattu suhteessa AP (2008) 1.

Swiss Color® IB -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Asiakkaiden ja ammattilaistemme turvallisuus on meille tärkeintä.

Neulat

Swiss Color® integroidun neulansuojusjärjestelmän ansiosta se täyttää korkeimmat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Hygienianeulamoduulin sisään palautuva neula ylläpitää sen steriiliyttä estäen veren, kudosnesteen ja väriaineen takaisinvirtauksen.

Siten poistetaan turhat tartuntariskit pigmentoimisen aikana. Turvallisuuden varmistamiseksi kertakäyttöiset patruunat pakataan steriileihin yksittäispakkauksiin (ISO-luokka 8). Jokainen patruuna on sarjanumeroitu.

Verkkokaupastamme löydät paljon lisää tarvikkeita. Tässä on siis vain murto-osa kestopigmentointitarvikevalikoimastamme.