Color X

Kestopigmentointien ja microblading-kulmien poistoon

Onko asiakkaallasi pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microblading kulmakarvat?

Haluatteko tehdä osittaisen tai täydellisen pigmentoinnin poiston? Poistaminen on aina vaikeampaa, kuin pigmentoiminen / microblading / tatuoiminen itse ja riippuen siitä, onko toimenpiteen tehnyt ammattilainen vai amatööri. Amatööri tekee työn usein ihon syvempiin kerroksiin tai on voinut aiheuttaa arpikudosta, jolloin pigmentti on todennäköisimmin arpien alla ihossa.

On olemassa erilaisia menetelmiä poiston tekemiseen. Keskustelun aikana me yhdessä mietimme asiakkaan kanssa hänelle sopivimman menetelmän käymällä läpi työvaiheet ja tulokset yksityiskohtaisesti. Yleensä kestopigmentoinnin tai microbladingin poisto halutaan kosmeettisista syistä johtuen ja siksi siitä aiheutuvat kustannukset eivät mene sairasvakuutukseen.


Meidän SC Color X takaa nopeamman poistomenetelmän kuin laserpoistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan. Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle. Eikä pigmenttien hajotessa kehon lymfajärjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi kuin laser.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poistotoimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

Color X -hoito

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading-kulmien poistomenettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagisoluissa reaktion ja elimistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, joka kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12 viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai heillä, jotka eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräkkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä, joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X -teknikko antaa asiakkaalle noin arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän kuin 8 viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa - kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liian syvälle ja Color X -poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely, jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.