SC colorX

Kestopigmentointien ja microblading-kulmien poistoon

Onko asiakkaallasi pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microblading kulmakarvat?

Mitä jos kestopigmentointi tai microblading-hoito johtaa epämiellyttäviin lopputuloksiin, jos kulmakarvojen muoto ei ole toivottu tai väri on valittu väärin?

SC colorX ja SC colorLight tuotteillamme voidaan poistaa tai vaalentaa pigmentoidut kulmakarvat. Tuotetta voidaan käyttää silloinkin, kun esimerkiksi laser ei enää tehoa.

SC colorX:llä jopa 100 % pigmentistä voidaan liuottaa. Toisin sanoen SC colorLight:lla on vaalentava vaikutus, jota voidaan käyttää korjaustöissä hyvin tummiin kulmakarvoihin

SC colorx

SC colorX

Tuotteemme kestopigmentointien ja microbladingin poistamiseen. SC colorX
-tuotteella voi poistaa ei-toivottuja pigmenttejä kulmakarvojen ja huulten alueella (ei huulikudos).

Oikealla tekniikalla ja levittämällä tuotetta kevyesti pistemäisinä alueina riski arpien muodostumiselle on minimaalinen.

Vain koulutettujen ammattilaisten käyttöön.


SC colorLight

SC colorLight -vaalennustuotteella voidaan vaalentaa kulmakarvojen alueen pigmentointeja. Tämä mahdollistaa uuden, luonnollisen pigmentaation.

Hellävarainen, pienimuotoinen työ pienentää merkittävästi arpimuodostuksen riskiä.
Vain koulutettujen ammattilaisten käyttöön.

SC aftercareX

SC aftercareX -jälkihoitovoiteen runsaiden ainesosien ansiosta sillä on regeneroiva ja desinfioiva vaikutus. Parabeenittoman reseptin ansiosta se tasapainottaa ärtynyttä ihoa.

Tuote on asiakkaalle käytettäväksi kotihoitoon. Se edesauttaa ihon parantumista ja ehkäisee arvenmuodostumista.

Meidän SC colorX takaa nopeamman poistomenetelmän kuin laserpoistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poistotoimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

SC colorX pystyy poistamaan kaiken sävyisiä pigmenttejä, kuten esimerkiksi valkoista titaanidioksidia tai keltaista rautaoksidia.

Color X -hoito

Käsittely:

Valmistele ihon pintakerros huolellisesti Swiss Color® -hygieniamoduuleilla.

Levitä käytettävä fysiologinen liuos mikroharjan avulla.

Liuennut pigmentti kulkeutuu ihon pinnalle ja sitoutuu hienoihin mikrorupiin.

Viimeisenä vaiheena käsitelty alue pyyhitään vanulapulla, johon on suihkutettu SC MedSkiniä.

Jälkihoito: 1 kerta päivässä SC MedSkin- ja SC aftercareX -tuotteiden levitys heti, kun mikrorupi irtoaa.

colorX-koulutus

colorX kestopigmentoinnin poistokoulutus on tarkoitettu kestopigmentoinnin ammattilaisille. Koulutus järjestetään yksityiskoulutuksena. Koulutukseen kuuluu colorX-aloituspakkaus.

Koulutuspäivän aikana käydään huolellisesti teoriaa liittyen kestopigmentoinnin poistoon sekä tehdään mallityöskentelyä.

Koulutuksen hinta on 890€ sis. ALV.