Derma SR Cosmeceuticals

Mikroneulauksen ja tehoainekosmetiikan uusi aikakausi!

Mikroneulauksen ja tehoainekosmetiikan uusi aikakausi!

Derma SR Cosmeceuticals -tehoainekosmetiikkasarja tuo vallankumouksen 2000-luvun kosmetiikkateollisuuteen. Ammattilaistuotelinja perustuu vuosien kokemukseen ja tarjoaa menestyksekkäät ja monipuoliset hoitovaihtoehdot ammattilaiskosmetiikan kategoriaan.

Derma SR -sarjan kanssa olet yhden askeleen edellä:

Kaikki tuotteet sisältävät huolella valittuja ainesosia kestävistä raaka-aineista. Nämä vaikuttavat aineet auttavat parantamaan ihon hyvinvointia ja kuntoa. Välitön vaikutus näkyy ja tuntuu iholla, sillä iho ottaa vastaan hyvin tarkasti valikoidut laadukkaat ainesosat. Lopputuloksena on silkkisen pehmeä, hyvinvoiva iho.

Derma SR Cosmeceuticals

Vuosien tutkimuksen ja kokemuksen avulla olemme kehittäneet cosmeceutical-kategoriaan kuuluvia - suomeksi kosmeseuttisia - tuotteita, joilla saavutetaan välittömiä tuloksia ja joilla voidaan tehdä tehokkaita happohoitoja, mikroneulausta ja muita laitehoitoja sekä perinteisiä kasvohoitoja.

Cosmeceutical?

Cosmeceutical- eli kosmeseuttiseen kategoriaan määriteltävät tuotteet sisältävät kosmetiikaksi suurimman sallitun määrän lääkeaineita tai tieteellisesti kehitettyjä aktiiviaineita. Tieteelliset tutkimukset myös osoittavat, että cosmeceutical- tai kosmeseuttiset tuotteet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon kuin perinteiset ihonhoitotuotteet, vaikuttavat ihon rakenteeseen ja tuottavat näkyviä tuloksia.

Esimerkkejä Derma SR -sarjan sisältämistä cosmeceutical- eli kosmeseuttisista raaka-aineista ovat täydellisen tasapainoiset, laadukkaat hyaluronihappoyhdistelmät, jotka takaavat korkealuokkaiset hoidot ja asiakastyytyväisyyden. Voiteemme perustuvat ”ihoidenttiseen” voidepohjaan, josta käytetään nimeä DMS® (Derma Membrane Structure). Se toimii suojajärjestelmän tavoin ja voi korjata vaurioitunutta lipidikerrosta, sillä iho tunnistaa voidepohjan osaksi omaa rakennettaan.

HYALURONIHAPPO – TÄRKEÄ OSA KOSMETIIKKAA

Kaikki seerumit perustuvat hyaluronihappoyhdistelmiin.

Hyaluronihapolla on seuraavat kosmeettiset ja esteettiset ominaisuudet:

 • Lisää ihon kimmoisuutta
 • Kiinteyttävä vaikutus
 • Raikastaa ja kosteuttaa
 • Hillitsee useita tulehdusta edistäviä välittäjäaineita
 • Nopeuttaa haavojen paranemista
 • Vähentää valon aiheuttamaa ihon vanhenemista
 • Markkinoilla olevissa tuotteissa käytetään neljää eri hyaluronihappojärjestelmää
 • Derma SR -sarjan perustajat Ingrid ja Helga

  Derma SR tuote- ja laitevalikoima

  Ammattilaistuotteet - PRO

  Täydellisen tasapainotetut raaka-aineet, kuten korkealaatuiset hyaluronihappoyhdistelmät takaavat aina ykkösluokan hoidot sekä lopputuloksena tyytyväiset asiakkaat.

  Koe välitön tehokkuus ja asiakkaillasi huomattavasti silkkisempi ja tasaisempi iho hoitojen jälkeen.

  Lue lisää täällä.

  Kotihoitotuotteet - HOME

  Tue asiakkaitasi terveen ihon ylläpidossa. Laaja valikoimamme tuotteita tarjoaa loputtomia vaihtoehtoja ihonhoitoon alkaen aina puhdistuksista naamioihin ja voiteisiin.

  Löydät kaikille ihotyypeille sopivat cosmeceutical-ihonhoitotuotteet verkkokaupastamme.

  Mikroneulaus

  Mikroneulaus on lupaava mini-invasiivinen kosmeettinen hoitomuoto, missä ihoa aktivoidaan kohdennetulla mikrohieronnalla. Tätä tehokasta hoitomuotoa käytetään lisäämään ihon omaa kollageenintuotantoa ja tuotteiden imeytymistä syvemmälle ihoon.

  Lue lisää täällä.

  Derma SR -koulutukset

  Tarjoamme erilaisia koulutusvaihtoehtoja kauneudenhoitoalalla työskenteleville ammattilaisille ja kosmetologeille. Sinun on mahdollista kouluttautua Derma SR -mikroneulaukseen sekä muihin erikoishoitoihin kauttamme.

  Lue lisää täältä.