Derma SR PRO

Täydellisen tasapainossa olevat raaka-aineet, kuten korkealaatuiset hyaluronihappoyhdistelmät takaavat ensiluokkaiset hoidot sekä lopputuloksena tyytyväiset asiakkaat.

Vallankumouksellisia Derma SR -tuotteita suosittelee Dr. Stefan Riml, maineikas plastiikkakirurgi Itävallasta sekä kansainväliset ihonhoitoklinikat (Etelä-Afrikka, Chile, Suomi, Arabiemiraatit, Itävalta, Saksa, Sveitsi).

Kaikki tuotteet soveltuvat klassisiin kasvohoitoihin sekä laitehoitoihin, joiden tarkoitus on kuljettaa vaikuttavia aineita ihon alle, kuten mikroneulaus, RF-laitteet, ja muut imeyttävät laitteet (tarkista laitteesi toimivuus tuotteiden maahantuojalta).

Ammattilaisille suunniteltu tuotelinja pohjautuu useitten vuosien kokemukseen, tarjoten menestyksekkäitä ja monipuolisia hoitovaihtoehtoja ammattilaiskosmetiikkaan.

Derma SR -sarjan kanssa olet askeleen edellä: kaikki tuotteet sisältävät erityisesti yhteensovitetut raaka-aineet, jotka edistävät ihon kuntoa hoitojen avulla.

Kosmeseuttinen eli tehoainekosmetiikka

Tehoainekosmetiikalla saadaan välittömiä tuloksia ja se myös uudistaa ihon rakennetta. Tämä tarkoittaa, että punoitus, lämpö, verenkierto ja jopa lyhytaikaisia ihoärsytyksiä voi esiintyä. Ne häviävät hoidon aikana tai pian sen jälkeen.

Välittömät vaikutukset näkyvät ihossa hyvin siedettyinä tuotteina ja näkyvästi samettisen pehmeänä ihona. Hygieeninen paineilmapakkausjärjestelmä modernilla muotoilulla on tehty kestävästi kehitetyistä raaka-aineista.
Tuotteet on valmistettu täysin ihoystävällisellä tavalla ja ovat vapaita mm. väriaineista, hajusteista tai haitallisista lisäaineista.

Puhdistustuotteet

Ihon kunnollinen puhdistaminen on paras tapa edesauttaa aktiivisten raaka-aineitten imeytymistä sekä ihon intensiivistä hoitoa.

Tämän hoitolinjan tuotteet mahdollistavat hellävaraisen, mutta tehokkaan ihonpuhdistuksen, joka on ensimmäinen askel raikkaaseen, kirkkaaseen ja puhtaaseen ihoon. Puhdistus tapahtuu tarpeettonasti ihon suojapintaa rasittamatta. Tätä linjaa vastaavat erikokoiset kotihoitotuotteet täydentävät ihonhoitokokonaisuutta, joten niitä kannattaa suositella asiakkaille kotikäyttöön.


Pure Gel Cleanser

Puhdistusgeeli, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa. Miedot tensidit puhdistavat ihon huolellisesti. Tuotetta voi käyttää kaikille ihotyypeille hellävaraisen koostumuksen ansiosta. Ihanteellinen päivittäiseen meikinpuhdistukseen.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Hellävaraiset tensidit eli pinta-aktiiviset aineet, jotka puhdistavat hellävaraisesti sekä tasapainottavat ihon pH-arvoa
 • Kamomillauutteella on rauhoittava ja virkistävä vaikutusGentle Cream Cleanser

Puhdistusmaito, joka poistaa ihon pinnalta sarveistumat ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Raikastaa, hoitaa ja mineralisoi ihoa. Sopii päivittäiseen meikinpuhdistukseen.


Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet
 • Hellävaraiset tensidit eli pinta-aktiiviset aineet puhdistavat hellävaraisesti
 • Papaiinientsyymi toimii luonnollisena kuorivana ainesosana


Active Skin Tonic

Intensiivisesti ihohuokosia syväpuhdistava kasvovesi. Irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, ylimääräistä talia sekä muita kerrostumia. Ennaltaehkäisee aktiivisesti näppyjä, pustuloita ja mustapäitä. Yrttiuutteet kirkastavat, viilentävät ja raikastavat ihoa.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit, erityisen hyvä kuivalle ja stressaantuneelle iholle

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Hamamelis eli taikapähkinäuute sekä kamomillauute rauhoittavat ja virkistävät ihoa
 • Nokkosuute rentouttaa ihoa
 • Pentyleeniglykoli toimii kosteuttajana
 • Allantoiini vähentää ihoärsytyksiä

Pure Skin Antiseptic

Antiseptinen suihke huolelliseen hygieniaan ennen mikroneulausta ja sen jälkeen. Suojaa ihoasi, käsiäsi ja tarvikkeitasi 99,9% ei-halutuilta bakteereilta, viruksilta ja sieniltä Pure Skin Antiseptic -tuotteella. Luonnollisimmalla mahdollisella tavalla luotu antibakteerinen vaikutus on saatu aikaan kahden tehokkaan ainesosan avulla: natriumkloridin (suola) ja hypokloriitin, yhden kaikkein tehokkaimmista patogeenejä vastaan toimivista ainesosista, jota kehomme oma immuunijärjestelmä tuottaa valkosoluissa. Sveitsiläistä laatua ilman alkoholia ja kuivattamatta ihoa - pH-neutraali, tuoksuton ja ilman ei-haluttuja haitallisia raaka-aineita.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Natriumkloridi tuhoaa patogeenisten bakteerien solut
 • Hypokloriitti tappaa patogeenit kaasumuodossa jopa sisäilmasta

Syväpuhdistavat tuotteet ja kuorinnat

Ammattilaisen tekemät kuorinnat auttavat ihoa näyttämään heleältä sekä saattavat toimia ennaltaehkäisevänä hoitona useisiin iho-ongelmiin. Kuollut ihosolukko poistetaan manuaalisesti tai ihonhoitolaitteiston avulla, mikä todella saa ihon näyttämään raikkaalta. Ihon kuorinta mahdollistaa korkealaatuisten tehoaineita sisältävien seerumien kohdennetun käytön ihonhoidossa.


Glycolic Exfoliator 20%

Kuorinta, joka pohjautuu 20% glykolihappoon, joka on saatu sokeriruo'osta. Poistaa olemassaolevia sarveistumia ihossa ja on suositeltu erityisesti kiinteisiin ihon rakenteisiin rentouttamaan ihoa ja avaamaan sitä myöhempiä hoitotoimenpiteitä varten. pH-arvo: 1,6.

Voidaan käyttää ainoastaan yhdessä pH Neutralizer -tuotteen kanssa! Pysy aina asiakkaan kanssa kuorinnan aikana.

Ihotyyppi

Rasvainen, aikuinen, veltostunut tai arpeutunut iho, sekaiho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Glykolihappo sokeriruo'osta

Anti-Pigment Exfoliator

Keratolyyttinen kuorinta, joka parantaa ihon ulkonäköä haastavissa hyperpigmentaatiotapauksissa. Tuotteen pH-arvo pysyy tasaisena korkealaatuisen sitruunahapon ansiosta. pH-arvo: 1.6-1.8.

Voidaan käyttää ainoastaan yhdessä pH Neutralizer -tuotteen kanssa! Pysy aina asiakkaan kanssa kuorinnan aikana.

Ihotyyppi

Ihot, jotka kärsivät pigmentaatio-ongelmista

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Maito- ja glykolihappo sarveistumien poistamiseen
 • Sitruunahappo pH-arvon tasapainottamiseksi
 • Diasetyyliboldiini toimimaan pigmenttimuutoksia vastaan


pH Neutralizer

Kaikkien happojen neutralisoimiseen (hedelmähapot, glykolihapot, salisyylihapot, maitohapot) tarkoitettu neutralointiaine. Alkaliinisen koostumuksensa ansiosta tuote keskeyttää happoreaktion iholla, joka ilmenee pienen kuplimisena. Sisältää myös pantenolia rauhoittamaan ihoa.

Suojaa iho suoralta auringonvalolta korkealaatuisella aurinkovoiteella usean päivän ajan jokaisen happohoidon jälkeen!

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Pantenoli ihoa rauhoittamaan.
 • Natriumkarbonaatti, joka toimii neutralisoivana ainesosana perushapoille
BHA Exfoliator

Mieto beetahydroksihappokuorinta, joka syväpuhdistaa ihoa. Tuotteen sisältämillä raaka-aineilla on yleisesti puhdistava vaikutus, ne poistavat kuollutta ihosolukkoa, lisäksi hillitsevät epäpuhtauksien määrää ja palauttavat rasvaisen ihon takaisin tasapainoon. Geelimäinen koostumus on hellävaraisempi kuin perinteiset hedelmähappokuorinnat, karkeat raekuorinnat tai puhdistusharjat. Nähtävien hoitotulosten aikaansaamiseksi käytä kaksi kertaa viikossa. pH-arvo: 3.5.


Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit sisältäen aknen, rosacean ja psoriasiksen


Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Beetahydroksihappo (2%)

Aktiiviaineseerumit

Käyttämällä oikeanlaisia tehoaineseerumeita, pystyt torjumaan useita erilaisia iho-ongelmia. Tämä voidaan saada aikaan ennen kaikkea laadukkaitten raaka-aineitten, erityisesti muokattujen hyaluronihappoyhdistelmien avulla. Tällä tavalla voit muokata kasvojen muotoa, ennaltaehkäistä juonteita sekä elastisuuden puutetta, puhdistaa epäpuhdasta ihoa sekä edistää sellaisten ihojen kuntoa, joissa on couperosaa, rosaceaa tai pigmenttimuutoksia.


Blemish Control Serum

Intensiivisesti hoitava seerumi, joka on kehitetty ihon epäpuhtauksien hoitamiseen. Hoitava vaikutus perustuu oleanolihappoon, pantenoliin sekä useisiin lääkinnällisiin yrtteihin, jotka kaikki torjuvat aknea, pustuloita sekä mustapäitä. Ennaltaehkäisevän ja tasapainottavan vaikutuksen ansiosta tuotteella saadaan aikaan tasaisempi ja kirkkaampi iho.

Ihotyyppi

Epäpuhdas, rasvainen ja sekaiho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Pentyleeniglykoli toimii antibakteerisena kosteuttajana
 • AC NET on aktiivisten raaka-aineitten yhdistelmä, joka sisältää oleanolihappoa ja toimii bakteereja vastaan sekä normalisoi talintuotantoa
 • Pantenoli toimii uudistavana solujenjakautumisen stimuloijana
 • Herbapurifine® toimii antibakteerisena, tulehdusta sekä kutinaa ehkäisevänä raaka-aineena

Anti-Aging Serum

Todistetusti kiinteyttävä, napakoittava ja kasvoja uudelleenmuotoileva ja pieniä juonteita vähentävä seerumi. Välittömänä vaikutuksena saadaan aikaan raikas, täyteläinen ja tasainen iho. Hyalurinihappoyhdistelmä kosteuttaa aktiivisesti ja saa vahvistusta hoitavaan vaikutukseensa matrixylistä.

Ihotyyppi

Aikuinen, kosteusköyhä iho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Hyaluronihappoyhdistelmä, joka suojaa ja hoitaa ihoa pitkäkestoisella syväkosteuttavalla vaikutuksella.
 • Diosgeniini kiinteyttää kasvojen ja poskien muotoa
 • Matrixyl, proliini ja lysiini toimivat kudosta vahvistavana sekä kollageenintuotantoa stimuloivina raaka-aineina
 • Argireline ja Syn®ake toimivat juonteita vähentävänä aktiivisena raaka-aineyhdisteenä


Tissue Firming Serum

Seerumi, jossa on hyaluronihappokomponentteja toimimassa kosteuttavana buusterina. Tällä hoitavalla seerumilla saadaan aikaan ihoon napakampi muoto, etenkin poskien alueella. Samalla koko iho vaikuttaa kiinteämmältä ja virkistyneemmältä.

Ihotyyppi

Aikuinen iho, jossa on elastisuuden puutetta

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Hyaluronihappoyhdistelmä toimii kosteudensäilyttäjänä
 • Matrixyl kudosta vahvistavana, kollageenia stimuloivana raaka-aineena
Eye Expert Serum

Seerumi, joka torjuu tummia silmänalusia, silmäpusseja ja tummia pigmenttikerrostumia sekä palauttaa iholle raikkauden.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Matrixyl kudosta vahvistavana sekä kollageenintuotantoa stimuloivana aineena.
 • Haloxyl pigmenttiä vähentävänä aineena tummia silmänalusia ja pigmenttimuutoksia vastaan.Scar Relaxing Serum

Ihoa tasapainottava ja valmisteleva seerumi arpikudoksen pehmentämiseksi. Seerumilla on ihon vastustuskykyä vahvistava sekä haitallisia aineita puhdistava vaikutus. Korkealaatuinen hyaluronihappo palauttaa ihon tasapainon.

Ihotyyppi

Arpeutunut iho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Pantenoli (korkea pitoisuus) stimuloimaan uusien solujen muodostumista.
 • Madecassoside (korkea pitoisuus) kollageenia rakentavana aktiiviraaka-aineena.
 • Spirulina-glyseriini, ihon vastustuskykyä vahvistava leväuute, jolla on antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia.Anti-Pigment Serum

Erittäin tehokkaasti anti-aging -vaikutteinen, ihoa valmisteleva seerumi, joka perustuu C-vitamiiniin, jolla on pigmenttimuutoksia ennaltaehkäisevä ja kirkastava vaikutus.

Ihotyyppi

Iho, jossa pigmenttimuutoksia

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Albatiini, joka tasapainottaa pitkäaikaisesti melaniinia ihossa sekä hajottaa aktiivisesti olemassaolevia pigmenttimuutoksia.
 • C-vitamiini, joka heleyttää ihonsävyä sekä hajottaa pigmenttimuutoksia.
Pure Vitamin C Serum

Intensiivinen seerumi, jossa erittäin stabiili C-vitamiinipitoisuus. Seerumilla on

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Erittäin stabiili C-vitamiini (3%), joka edistää kollageenintuotantoa ja solujen uudistumista.
 • Pyridoksiini (B6-vitamiini), joka tukee ihon luonnollista uudistumisprosessia.
Couperose Control Serum

Seerumi, joka hoitaa olemassaolevia couperosan oireita sekä mahdollista rosaceaa ihossa. Hyaluronihapon ja madecassosiden yhdistelmä edesauttaa lisättyä kosteuden säilömistä ihoon.

Ihotyyppi

Couperosaan ja rosaceaan taipuvainen iho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Ambora-uute peptidejä estävänä tehoaineena ennaltaehkäisemään punoitusta ihossa.
Hair Vitalizer Serum

Seerumi oheneville ja heikkorakenteisille hiuksille.

Tuotteen täydellisessä tasapainossa olevat tehoaineet stimuloivat hiusjuuria ja aktivoivat ei-aktiivisia hiustuppia.

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Capilia longa, kurkuma-uute aktivoimaan epäaktiivisia hiustuppia.

Naamiot

Hoidon tärkeä kohokohta on laadukkaan naamion levittäminen asiakkaalle. Miellyttävän tunnelman luominen on yhtä tärkeää kuin oikean naamion valitseminen. Tehoaineseerumien tuoman tehokkaan hoidon jälkeen naamiot rauhoittavat ja rentouttavat ihoa.Detox Charcoal Peel off Mask

Tämä puhdistava kuorittava naamio sisältää algiinihappoa ja hiiltä, jotka imevät iholta kuona-aineet, epäpuhtauksia. Tuotteella on myös antioksidanttisia ominaisuuksia.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Algiinihapolla on kosteuttava ja antibakteerinen vaikutus. Hiilella on antioksidanttinen ja puhdistava vaikutus.

Anti-Aging Peel off Mask

Tämän naamion pohjana on kelp-ruskolevä Pohjanmereltä. Tuotteen koostumus auttaa ihoa optimoimaan luonnollista kosteustasapainoa sekä aktivoimaan sen luonnollista suojamekanismia.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Kelp-ruskolevä (algiinihappo) ja thallasine-uute, jolla on kosteuttava ja antibakteerinen vaikutus.Pure Energy Mask


Ravitseva hoitonaamio, joka jättää ihon pinnan tasaiseksi.


Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit paitsi epäpuhdas, herkästi tukkeutuva ja rasvainen iho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Kukuipähkinäöljy, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa.
 • Aloe vera ehkäisee tulehduksia, rauhoittaa ja kosteuttaa.


Voiteet ja emulsiot

Derma SR -sarjan voiteet ja emulsiot tukevat ihoa suojaamaan itseään haitallisia ulkoisia ärsykkeitä vastaan, kuten vapaita radikaaleja ja auringon UV-säteitä vastaan. Korkealaatuisten seerumien ja hoitouutteiden sekä DMS®-voidepohjan ansiosta useisiin iho-ongelmiin saadaan parannusta silminnähden. Ihanteellisen sävytasapainon sekä kosteuskylläisyyden avulla iho näyttää yleisilmeeltään paljon heleämmältä.

Balance Mattifying Fluid

Aavistuksen ihon pinnalle mattapintaa luova emulsio päivä- ja yökäyttöön. Korkealaatuisen hyaluronihapon ja matrixylin yhdistelmä napakoittaa ihoa ja täten ennaltaehkäisee ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä.

Ihotyyppi

Rasvainen iho, sekaiho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Matrixyl kiihdyttää kollageenintuotantoa ihossa.
Balance Hydrating Cream

Täyteläinen päivävoide, jossa on C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, joka antaa iholle paljon kosteutta ja palauttaa iholle terveen tasapainon.

Ihotyyppi

Sekaiho, kuiva iho, aikuinen iho

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • CAS-järjestelmä, joka on yhdistelmä matrixyliä, proliinia ja lysiiniä, joka puolestaan edistää kollageenisynteesiä ihossa.
 • UV-suoja suojaa auringon säteilyltä.
Vitamin C Repair Fluid

Korkean pitoisuuden C-vitamiinia sisältävä täyteläinen emulsio päivä- ja yökäyttöön. Spirulina-leväuutteella on antioksidanttinen vaikutus ja se myös suojaa ihoa.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Spirulina-glyseriinillä, joka saadaan spirulina-levästä, on antioksidanttinen ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus.
 • Hyaluronihappoyhdistelmä kosteuttaa.

Sensitive Repair Cream

Ihoa rauhoittava ja vahvistava kosteusvoide. Tuotteen koostumus tukee ihon luontaista vastustuskykyä ja auttaa vähentämään punoitusta ja ärsytystä iholla.

Ihotyyppi

Kaikki ihotyypit, mutta erityisesti herkälle, couperoottiselle ja rosacea-iholle

Vaikuttavat pääraaka-aineet

 • Defensil Plus, kasviuuteyhdistelmä rauhoittamaan ihon punaisuutta
 • Skvalaani tuomaan herkän ihon takaisin tasapainoon

Derma SR -tuotteet eivät sisällä:

Parabeenejä

Parafiineja

Silikoneja

Mineraaliöljyjä

Väriaineita

Tuotteita ei ole testattu eläimillä

Derma SR -tuotteet löydät kaikki verkkokaupastamme täältä.

Derma SR -mikroneulaus

Mikroneulaus on lupaava, mini-invasiivinen kosmeettinen hoito, missä ihoa aktivoidaan kohdennetulla mikrohieronnalla. Tätä tehokasta menetelmää käytetään lisäämään kollageenin uusiutumista ja aktiiviaineitten imeytymistä ihon läpi.

Tämä ihon itseään parantavaa prosessia aktivoiva hoitomuoto korjaa ihovaurioita ja myös edistää aktiiviaineitten imeytymistä ihoon.

Lue lisää Derma SR -mikroneulauksesta täällä.