Koulutusvaihtoehdot

LONG LASTING BEAUTY Oy, maahantuojan ryhmä-, erikoistumis- ja yksityiskoulutukset.

LLB Professional tarjoaa laajan skaalan laadukkaita ryhmäkoulutuksia, joiden aiheena ovat kestopigmentointi, microblading, Derma SR -mikroneulaus, sokerointi sekä ripsien kestotaivutus. Kaikki tulevat koulutuspäivämäärät ovat nähtävillä etusivullamme.

Tämän lisäksi tarjoamme erinäisiä erikoistumis- ja yksityiskoulutuksia.

LLB Professional -erikoistumiskoulutukset järjestetään sopimuksen mukaan ja koulutuksia järjestetään harkinnanvaraisesti tiettyjen kriteerien täyttyessä. Tiedustele rohkeasti eri vaihtoehdoista, myynti@longlastingbeauty.fi. Mikäli et löydä haluaamasi koulutusta koulutuskalenterista, on hyvin todennäköistä, että kyseessä on erikoistumiskoulutus tai koulutus, jota järjestetään vain yksityiskoulutuksena.

LLB Professional yksityiskoulutukset räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näin ollen koulutettava saa yksilöllistä harjoittelua ja hyötyy koulutuksesta sataprosenttisesti. Yksityiskoulutuksia järjestetään sopimuksen mukaan. Yksityiskoulutus on erinomainen vaihtoehto, kun kaipaat yksilöllistä ohjausta ja erityistä tukea kouluttajalta.


Koulutuksillamme on takuu ja saat rahoillesi varmasti vastinetta.

Koulutuspaketteihin kuuluu aina mukaan kirjallinen materiaali, mitä käytämme koulutuksen aikana. Näin voit aina palata oppimaasi ja kerrata opittuja asioita kotona.