Pigment Helps

Ensimmäisenä maailmassa: muuta pigmenttisi värikoostumusta tarpeen mukaan kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-tekniikoihin.

Maailmalle suurin uutuus Swiss Colorilta: tarjoamme mahdollisuuden muokata pigmenttiemme värikoostumusta, jotta ne soveltuvat kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-tekniikoihin! Pigment Solution -tuotteella voit ohentaa kaikkia värejä sopiviksi erityisiin powder- ja shading-tekniikoihin. Lisää pigmenttisi viskositeettia saadaksesi aikaan microblading-pigmentin. Pigmentin juoksevuus muokkaantuu optimaalisesti lisäämällä Pigment Performer -tuotetta.

Pigment Solution


901 Pigment Solution -tuotetta käytetään ohentamaan kaikkia Swiss Color® -pigmenttejä. Kaikkia Swiss Color® -pigmenttejä voidaan täydellisesti muokata lisäämällä tuotetta, jolloin aikaasaadaan ohuempi koostumus pigmentointiin.

Värin intensiivisyys ei muutu lisäämällä Solutionia! Kestopigmentointiartistit usein kaipaavat ohuempaa koostumusta pigmentiltä trenditekniikoihin, kuten Ombré, Pixel, Powder ja Pearl, kuten myös kulmakarvojen varjostustekniikoihin.

Pigment Performer


Uusi, ainutlaatuinen 902 Pigment Performer -tuote Swiss Colorilta! Värin juoksevuus muuttuu kiinteämmäksi, voidemaisemmaksi ja microblading-työskentelyyn sopivammaksi Pigment Performerin avulla. Riippuen ihotyypistä ja tekniikasta, pigmenttiä voidaan täten muokata. Tuotetta voidaan lisätä pienissä määrissä mihin tahansa Swiss Color® -pigmenttiin.

Pigment Vitalizer


903 Pigment Vitalizer -tuote antaa pigmentille erityistä joustavuutta ja kiiltoa. Se tekee pigmentin väristä pehmeämmän ja miellyttävämmän tuntuisen. Tuote ei vaikuta väritasapainoon ja -intensiteettiin. Tuotteen ansiosta pigmentti ei kuivu värikupissa yhtä nopeasti. 903 Pigment Vitalizeria voidaan käyttää myös yhdessä 901 Pigment Solution- ja 902 Pigment Performer -tuotteen kanssa.

Pigment Sealer


904 Pigment Sealer -tuote Swiss Colorilta tarjoaa täydellisen lopputuloksen huulten ja kulmakarvojen käsittelyille. Tuote levitetään suoraan käsittelyn jälkeen microbrush-harjalla. Uusi pigmentoitu alue pysyy suojattuna ja bakteerien pääsyä alueelle estyy. Lisäksi iholle muodostuu merkittävästi vähemmän rupea.