KESTOPIGMENTOINNIN JATKOKOULUTUKSET AMMATTILAISILLE

Kestopigmentoiminen on vahvasti tekniikkalaji. Täytyy tietää neulan iskun lujuuden, syvyyden, käsikappaleen asennon ja pigmentin yhteisvaikutus päästäkseen huippupigmentoijien tasolle. Tämä koulutus on tarkoitettu jo kestopigmentoimisen peruskoulutuksen käynneille ammattilaisille. Päivän aikana on tarkoitus hioa tekniikka huippuunsa, jotta näyttävien 3D-kulmien ja -huulien tekeminen kestäviksi lopputuloksiksi olisi mahdollista.

Kulmien kestopigmentointi - Powder-tekniikka

Kulmien kestopigmentointi - Luonnollinen 3D-karvatekniikka

Silmienrajaus - Liner-tekniikat

Huulten tekniikkapäivä - Nude- ja koko huulten väritys

Jatkokoulutusinfoa

Aamu aloitetaan sovittuun aikaan (yleisesti klo 10.00) lyhyellä teoriaosuudella. Ammattilaisille tarkoitetussa koulutuksessa panostamme hands on - eli itse tekemiseen. Koulutus kestää yhden päivän. Siihen ei kuulu vahvistuspäivää, sen jokainen saa hoitaa itse.

Jos omistat Swiss Colorin laitteen, voidaan koulutus pitää omalla koneellasi. Jonkin muun merkin kestopigmentointilaitteen omistavat voivat suorittaa koulutuksen meidän laitteella, ilmoitathan tästä kouluttajalle. Neulat, värit, puudutteet ja muut tarvikkeet tulevat meidän puolestamme.

Mallit: Malleja koulutukseen tarvitaan kaksi. Mallit koulutukseen tulevat joko meidän kauttamme tai koulutettava hoitaa mallit itse. Tästä on sovittava koulutusta varatessa. LLB veloittaa mallilta 100€ maksun, jolla katetaan koulutuksessa käytettävien tarvikkeiden kulut, koulutus-materiaalit ym.


Koulutuspaikka: Koulutus voidaan järjestää joko koulutettavan tiloissa tai vaihtoehtoisesti yrityksemme hoitolassa, Long Lasting Beauty, Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki.

Matkakulut: Jos koulutus pidetään koulutettavan tiloissa ja matkaa sinne kertyy yli 150 km, veloitamme verottajan hyväksymän kilometrikorvauksen 0,41€/km. Jos kouluttaja joutuu yöpymään paikkakunnalla kohtuuttoman pitkän välimatkan takia, veloitetaan tästä koulutettavaa.


Koulutuksen maksaminen: Koulutus tulee olla maksettuna 2 viikkoa ennen
varattua koulutuspäivää. Koulutuksen voi myös perua viimeistään 2viikkoa ennen
varattua ajankohtaa, jolloin peruutusmaksu on 150€ sis. alv. 24%. Alle 2 viikon sisällä
tehdyistä peruutuksista veloitamme koko koulutusmaksun. Myös koulutuksen siirtämisestä
alle 2 viikon sisällä veloitamme 150€.