KESTOPIGMENTOINNIN JATKOKOULUTUKSET AMMATTILAISILLE

Kestopigmentoiminen on vahvasti tekniikkalaji. Täytyy tietää neulan iskun lujuuden, syvyyden, käsikappaleen asennon ja pigmentin yhteisvaikutus päästäkseen huippupigmentoijien tasolle. Tämä koulutus on tarkoitettu jo kestopigmentoimisen peruskoulutuksen käynneille ammattilaisille. Päivän aikana on tarkoitus hioa tekniikka huippuunsa, jotta näyttävien 3D-kulmien ja -huulien tekeminen kestäviksi lopputuloksiksi olisi mahdollista.

Kestopigmentoinnin tekniikkakoulutukset järjestetään sopimuksen mukaan.

Kulmien kestopigmentointi - Powder-tekniikka


Kestopigmentoinnin tekniikkakoulutus

Powder


Silmänrajausten kestopigmentointi - Liner-tekniikat


Kestopigmentoinnin tekniikkakoulutus

Sumu-eyeliner


Kulmien kestopigmentointi - Luonnollinen 3D-karvatekniikka

Huulten tekniikkapäivä - Nude- ja koko huulten väritys

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Jatkokoulutusinfoa

Aamu aloitetaan sovittuun aikaan (yleisesti klo 10.00) lyhyellä teoriaosuudella. Ammattilaisille tarkoitetussa koulutuksessa panostamme hands on - eli itse tekemiseen. Koulutus kestää yhden päivän. Siihen ei kuulu vahvistuspäivää, sen jokainen saa hoitaa itse.

Jos omistat Swiss Colorin laitteen, voidaan koulutus pitää omalla koneellasi. Jonkin muun merkin kestopigmentointilaitteen omistavat voivat suorittaa koulutuksen omalla laitteellaan, mutta ilmoitathan tästä kouluttajalle, jotta tiedämme varautua, mikäli sinun täytyy ottaa omaan laitteeseesi sopivat neulat koulutukseen mukaan. Neulat, värit, puudutteet ja muut tarvikkeet tulevat meidän puolestamme.

Mallit: Malleja koulutukseen tarvitaan 1-2. Koulutettava hoitaa mallit itse. Mikäli LLB:n on hankittava mallit, tästä on sovittava koulutusta varatessa. LLB veloittaa mallilta 100€ maksun. Lisäksi jokaisesta LLB:n hankkimasta mallista veloitetaan 100 € maksu koulutettavalta.


Koulutuspaikka: Koulutus voidaan järjestää joko koulutettavan tiloissa tai vaihtoehtoisesti yrityksemme hoitolassa, Long Lasting Beauty, Bulevardi 30, 00120 Helsinki.

Matkakulut: Jos koulutus pidetään koulutettavan tiloissa ja matkaa sinne kertyy yli 150 km, veloitamme verottajan hyväksymän kilometrikorvauksen 0,41€/km. Jos kouluttaja joutuu yöpymään paikkakunnalla kohtuuttoman pitkän välimatkan takia, veloitetaan tästä koulutettavaa.


Koulutuksen maksaminen: Koulutus tulee olla maksettuna 2 viikkoa ennen
varattua koulutuspäivää. Koulutuksen voi myös perua viimeistään 2viikkoa ennen
varattua ajankohtaa, jolloin peruutusmaksu on 250€ sis. alv. 24%. Alle 2 viikon sisällä
tehdyistä peruutuksista veloitamme koko koulutusmaksun. Myös koulutuksen siirtämisestä
alle 2 viikon sisällä veloitamme 250€.