Swiss Color® -kestopigmentointilaitteet

Swiss Color® tarjoaa turvalliset ja tyylikkäät kestopigmentointilaitteet alan ammattilaisille. Laitteita on helppo käyttää ja ne tarjoavat modernia designia ja vähemmän värinää työskennellessä. Hygieniamoduulimme kehiteltiin ja muotoiltiin sopimaan täydellisesti näihin laitteisiin.

Swiss Color Smart

Kestopigmentointilaite ammattilaisille, jotka arvostavat kompaktia muotoilua, keveyttä ja liikkuvuutta.

Swiss Liner Smart on ammattimainen, moderni kestopigmentointilaite, jossa on valaistu lasinen kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu käsittelyajan ajastintoiminto. Laite on voimakas, hiljainen matalan värinän laite, joka on suunniteltu erityisesti kattamaan kaikki kestopigmentointitekniikat ja siten vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Kompaktin muotoilunsa sekä vain 350 gramman painonsa ansiosta se on ihanteellinen liikkuvaan käyttöön. Swiss Liner Smart on yhteensopiva kaikkien SC-käsikappaleiden kanssa.

Lue lisää tuotteesta verkkokaupastamme!

SC Genius Flex 2.5

Langaton laite ilman laiteyksikköä ja johtoja. Täydelliseen joustavuuteen.

SC Genius Flex 2.5: Saat täydellisen liikkumisen vapauden ja voit keskittyä tekemiseen - kaikissa kestopigmentoinneissa.

Kaksi akkua mahdollistavat 4 tunnin jatkuvaa huippusuorituskykyä. Akun tai liitäntäkorkin vaihto onnistuu kahdella napsautuksella kätevän magneettikytkimen avulla. 2.5 mm iskunsyvyydellä pigmentti työstyy ihoon tarkasti ja vahvasti.

Työajan pidentämiseksi käsikappale on yhteensopiva Swiss Liner -ohjausyksiköiden kanssa. Irroita vain akku irti, yhdistä ohjausyksikköön ja nauti 24g kevyemmästä käsikappaleesta. Laitteeseen on saatavana laaja valikoimalla Genius -hygieniamoduuleja!

Lue lisää tuotteesta verkkokaupastamme!