Derma SR -mikroneulauskoulutus

HUIPPUTEHOKAS DERMA SR COSMECEUTICAL -HOITOSARJA JA MIKRONEULAUSHOITO

7 ERILAISTA TEHOHOITOA VASTAAMAAN ASIAKKAITTESI TARPEISIIN!

Koneellinen mikroneulaus sekä happokuorinta. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Derma SR -hoitokokonaisuus sekä siihen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Erityisesti mikroneulaushoitoon kehitetyn Derma SR Liner -laitteen avulla pystytään luomaan ihoon pieniä mikroaukkoja aina tyvisolukerrokseen asti.

Tämä mahdollistaa tehoaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen. Se stimuloi kollageenin ja elastaanin uudistumista kosteuden ja kimmoisuuden aikaansaamiseksi kudoksessa.

7 erilaista tehohoitoa:

ANTI-AGING
SILMÄN YMPÄRYSALUE
ACNE
PIGMENTTIMUUTOKSET
COUPEROSA
ARPIHOITO
VITAALINEN HIUSPOHJAN HOITO


Derma SR

Sveitsiläinen korkealle arvostettu tuotesarja takaa asiakkaille tuloksia. Tuotteiden aktiiviaineet ovat tutkitusti tehokkaita ja täyttävät tiukat vaatimukset niin laadussa kuin turvallisuudessakin.

DERMA SR LINER -LAITE

Erityisesti Derma SR -tuotteiden kanssa käytettäväksi, mikroneulaukseen suunniteltu laite. Sisältää Derma SR -käsikappaleen.


- Ohjausyksikkö, adapteri ja jalkapoljin

- Säädettävä nopeus

- Helppo käyttää ja puhdistaa

- 2 vuoden tuotetakuu ja -huolto

Derma SR -mikroneulauskoulutuksessa käydään läpi Derma SR -tuotesarja, sen pohjalta suunniteltavat tehohoidot sekä laitteella tehtävä mikroneulaushoito. Koulutuksen sisältöä pystytään tarvittaessa räätälöimään tarpeittesi mukaan, tietty hoitokokonaisuus kiinnostaa erityisesti. Huomioi kuitenkin, että Derma SR -arpihoitokoulutus sekä Hair Vitalizer -hoito myydään erikseen.


Derma SR -mikroneulauskoulutus


Järjestämme mikroneulauskoulutuksia sopimuksen mukaan.
Koulutustiedustelut: myynti@longlastingbeauty.fi