Swiss Color®

PARASTA LAATUA PARHAITTEN TULOSTEN AIKAANSAAMISEKSI

Swiss Color® -brändi edustaa vastuullisuuttamme ja lupaustamme asiakkaillemme, sillä Swiss Colorin asiakkaat haluavat korkealaatuisia tuotteita kestopigmentointiin ja microbladingiin ilman poikkeuksia.

Uudet Swiss Color® -pigmentit ovat ECHAn vaatimuksen mukaiset, täyttävät REACH-asetuksen ja yksilöllisesti sekoitettavissa toistensa kanssa. Ensimmäisenä maailmassa tarjoamme mahdollisuuden muokata pigmentin koostumusta kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-käsittelyihin! Pigment Solution -tuotteella voidaan ohentaa kaikkia pigmenttejä erityisiin powder- ja varjostustekniikoihin. Microbladingia varten pigmenttien koostumusta voidaan vahvistaa ainutlaatuisella Pigment Performer -tuotteella.

PIGMENTIT

Maailmanluokan pigmentit kaikille kestopigmentoinnilla ja microbladingilla käsiteltäville alueille.

LUE LISÄÄ

KESTOPIGMENTOINTILAITTEET

Swiss Color tarjoaa kestopigmentointilaitteita erinomaisilla ominaisuuksilla: laitteet valmistetaan Saksassa, niitä on helppo käyttää, ne toimivat loistavasti ja ne on rakennettu kestämään.


MICROBLADING

Microblading on manuaalinen pigmentointitekniikka, joka mahdollistaa hyvin hienojen, luonnollisten näköisten karvanvetojen pigmentoimisen sekä kulmakarvojen ja huulten täyttämisen shading-tekniikalla.

COLORX

Poista tai kirkasta ei-haluttuja kulmapigmentointeja SC colorX- tai SC color Light -metodilla.