Swiss Color® -pigmentit

Uudet Swiss Color® -pigmentit ovat ECHAn vaatimuksen mukaiset, täyttävät REACH-asetuksen ja yksilöllisesti sekoitettavissa toistensa kanssa. Ensimmäisenä maailmassa tarjoamme mahdollisuuden muokata pigmentin koostumusta kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-käsittelyihin! Pigment Solution -tuotteella voidaan ohentaa kaikkia pigmenttejä erityisiin powder- ja varjostustekniikoihin. Microbladingia varten pigmenttien koostumusta voidaan vahvistaa ainutlaatuisella Pigment Performer -tuotteella.

Pohjapigmentit

Pohjapigmentit on luotu haluttujen värisävyjen jalostamiseksi, jolloin väripalettia voidaan laajentaa yksilöllisesti.

Saatavilla 5 sävyä.


Kulmapigmentit

Kaikki kulmapigmentit sopivat kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-tekniikoihin kulmille. Niiden ominaisuutena on tasainen ja samettinen värikoostumus. Värin kehittyminen ihossa on luonnollista ja harmonista.

Saatavilla 7 sävyä.

Eyeliner-pigmentit

Eyeliner-pigmenttien salaisuus on niiden uusi, täydellisesti tasapainotettu koostumus.

Saatavilla 3 sävyä.

Huulipigmentit

Erityisellä tuotantotavalla valmistetuilla huulipigmenteillä saat aikaan upeita lopputuloksia asiakkaillesi.

Saatavilla 8 sävyä.

Areolapigmentit

Laaja valikoima Areola-pigmenttejä tarjoaa ennennäkemättömiä tuloksia paramedikaaliseen eli hoidolliseen pigmentointiin.

Saatavilla 5 sävyä.

Päänahkapigmentit

Päänahkapigmenttimme tarjoavat tarkkoja, luonnollisen näköisiä tuloksia paramedikaaliseen eli hoidolliseen päänahan pigmentointiin.

Saatavilla 3 sävyä.

Solution & Performer

Ensimmäisenä maailmassa - muuta pigmentin värikoostumusta tarpeesi mukaan sovittaaksesi sen yhteen kaikkien kestopigmentointi- ja microblading-tekniikoiden kanssa.