Kestopigmentoinnin peruskoulutus

Kestopigmentointikoulutus 1890€ sis. alv.24%. (aloituspakkauksen ostajalle 1690€)

Kestopigmentoinnin peruskoulutus on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Koulutuspäivien aikana luomme sinulle perustan itsenäiselle työskentelylle. Koulutus kattaa perusteellisen teorian, paneutumista turvallisuuteen ja värien teoriaan. Peruskoulutuksessa opettelet kanssamme eyelinerin tyvitäytöllä, pehmeät ja luonnolliset shadow-tekniikan kulmakarvat sekä 3D-huulet rajauksella ja sävytyksellä.

Ammattilaiseksi kouluttautuminen vie aikaa. Koulutuksen jälkeen on tärkeä jatkaa harjoittelua
itsenäisesti, jotta opitut tekniikat muodostuvat tavaksi tehdä työtä. Alustava luonnos ja tarkat mittaukset ovat ylivoimaisesti tärkein asia kestopigmentoimisessa. Käymme läpi kaiken kanssasi ja
harjoittelemme yhdessä. Tarkoituksena on, että löydät kanssamme varmuuden, jotta voit
jatkaa harjoittelua itsenäisesti työssäsi. On myös tärkeä löytää juuri sinulle sopivimmat
työtavat, joilla saavutat parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Kestopigmentointikoulutuksen kesto on 4 päivää. Päivät aloitetaan yleisesti klo 10.00. Koulutuksissa panostetaan hands on - eli itse tekemiseen. Ensimmäiset koulutuspäivät pidetään peräkkäisinä päivinä seuraavasti.

TEORIA

Kestopigmentoinnin peruskoulutuksen teoria verkkokoulutus

Kestopigmentoinnin perusteet, jossa käydään tarkasti läpi perusasiat. Hygieniaa, dermatologiaa, anatomiaa, estetiikkaa, kontraindikaatiot, pigmenttien kemiaa, värioppia, asiakkaan konsultointia ja kotihoito-ohjeistusta.PÄIVÄ 1

Kestopigmentointikoulutuksen ensimmäisenä päivänä harjoitellaan kulmakarvojen luonnostelu ja mittaukset. Estetiikka on tärkeää. Lounaan jälkeen tutustutaan välineisiin sekä harjoitellaan tekniikoita keinoiholle.

1. malli kulmien shadow-tekniikkaanPÄIVÄ 2

Kestopigmentointikoulutuksen toinen päivä alkaa eyelinerin teorialla. Heti sen jälkeen tehdään toinen shadow-kulmien mallityö.

Lounaan jälkeen tehdään päivän toinen malli eli eyeliner.

1. malli kulmien shadow-tekniikkaan

2. malli eyeliner-silmienrajaus


PÄIVÄ 3

Kestopigmentointikoulutuksen kolmantena päivänä keskitymme huuliin. Päivä alkaa teoriaosuudella ja tekniikkaharjoittelulla keinoiholle.

Lounaan jälkeen työ tehdään mallille.

1. malli huulten pigmentointiinPÄIVÄ 4

Vahvistuspäivä pidetään n. 8-12 viikon sisällä koulutuksesta. Tällöin koulutuksessa tehdyt asiakkaat tulevat uusintakäsittelyyn.

Päivän aikana käymme yhdessä läpi asiakkaille tehdyn työn tuloksen. Teemme asiakkaille uusintakäsittelyn ja pohdimme, miten pigmentointeja pystyy vielä muuttamaan ja tarvittaessa korjailemaan.

Koulutuksen sisältö

 • Mitä on kestopigmentointi
 • Ihon anatomia
 • Pigmentointialueet kulmat, huulet, silmänrajat
 • Esteettisyys
 • Puudutteet ja niiden käyttö
 • Värit, niiden valinnat, värioppi ja pigmentointivärien käyttäytyminen iholla
 • Kontraindikaatiot ja millä tavalla ne vaikuttavat pigmentointiin
 • Jälkihoito/kotihoito
 • Työympäristö
 • Hygienia
 • Mahdolliset ongelmatilanteet
 • Käytännön harjoittelu
 • Jälkivahvistus/ uusintakäsittely

Mallit


Malleja koulutukseen tarvitset neljä. Mallit sinun täytyy hankkia koulutukseen itse. Sovitusti voimme avustaa mallien hankinnassa, mutta emme voi luvata saavamme malleja 100% varmuudella ja tämä täytyy sopia aina erikseen ainakin kahta viikkoa ennen koulutusta. Koulutuksen toteutumisen edellytys on itse harjoittelun tekeminen mallille. Me emme myöskään ota vastuuta, jos mallit peruvat saapumisensa.
 • Shadow-kulmat - 2 mallia
 • Eyeliner - 1 malli
 • Huulet - 1 malli
LLB veloittaa mallilta 100 € maksun, jolla katetaan koulutuksessa käytettävien tarvikkeiden kulut, koulutusmateriaalit ym. Lisäksi jokaisesta LLB:n hankkimasta mallista veloitetaan 100 € maksu koulutettavalta.

Ruokailu

Päivät ovat todella kiireisiä, eikä meillä ole mahdollisuutta kunnon ruokatunteihin. Aikataulujen venyessä nipistämme ensimmäiseksi niistä. Silti on tärkeää, että päivän aikana syödään, joten varaa itsellesi jotakin nopeaa ja helppoa syötävää. On tärkeää, etteivät kädet tärise ja tule huono olo.

LLB Akatemia -koulutustiloista löytyy jääkaappi, mikro ja vedenkeitin.


Koulutuspaikka

Koulutukset järjestetään ensisijaisesti joko Long Lasting Beauty Helsingin tiloissa osoitteessa Bulevardi 30, 00120 Helsinki tai Tampereen tiloissa osoitteessa Kuninkaankatu 29, 33100 Tampere (2. kerros).

Koulutus omassa hoitolassa

Järjestämme koulutuksia sovitusti myös asiakkaan omassa hoitolassa. Jos koulutus pidetään koulutettavan tiloissa ja matkaa sinne kertyy yli 100 km, veloitamme verottajan hyväksymän kilometrikorvauksen 0,43€/km. Jos kouluttaja joutuu yöpymään paikkakunnalla kohtuuttoman pitkän välimatkan takia, veloitetaan yöpymiskustannuksista koulutettavaa.


Koulutuksen maksaminen ja peruutus

Koulutukseen ilmoittaudutaan virallisella lomakkeella, joka lähettämisen jälkeen on sitova.

Koulutus maksetaan laskulla tai sen voi ostaa verkkokaupasta Klarna-osamaksulla.

Koulutus tulee olla maksettuna 2 viikkoa ennen varattua koulutuspäivää.

Koulutuksen voi perua viimeistään 4 viikkoa ennen varattua ajankohtaa, jolloin peruutusmaksu on 350€ sis. alv. 24%.

Alle 2 viikon sisällä tehdyistä peruutuksista veloitamme koko koulutusmaksun 1890€ sis. alv.24% .

Koulutuksen siirtämisestä alle 2 viikon sisällä veloitamme 350€.


Ilmoittaudu koulutukseen