Kestopigmentoinnin peruskoulutus

LLB Akatemia - teoriaosuus nyt verkossa!

Kestopigmentoinnin peruskoulutus
1890€ sis. ALV.

Kestopigmentoinnin peruskoulutus on kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnattu koulutus, jossa opetellaan perinteiset ja asiakkaiden keskuudessa suositut tekniikat eli klassinen eyeliner tyvitäytöllä, pehmeät ja luonnolliset shadow-tekniikan kulmakarvat sekä huulten kestopigmentointi rajauksella ja sävytyksellä.

Kestopigmentointi- ja microblading-alan koulutusten suunnannäyttäjänä halusimme viedä alamme koulutukset uudelle tasolle. Uudistettu ja innovatiivinen koulutusmallimme on joustavampi, tarjoaa laajemman teoriakokonaisuuden koulutettavalle kuin koskaan ennen ja on entistäkin yrittäjäystävällisempi, sillä aika = rahaa!

Uusi koulutusmallimme onkin niin sanottu integroidun oppimisen malli, jossa yhdistämme verkkopohjaisella alustalla toimivan oppimisen sekä käytännön koulutuksen koulutuspäivineen, jolloin keskitytään mallityöskentelyyn eli itse ammattitaidon harjaannuttamiseen.

Nyt koulutuksen teoriaosuus on entistäkin kattavampi ja yksityiskohtaisempi. Itseopiskeltavaa materiaalia on LLB Akatemiassamme vähintään kahdeksan tunnin verran. Mikä parhainta, on se, että materiaali on saatavillasi jo kahta viikkoa ennen koulutusta. Eli pystyt opiskelemaan teoriaa nyt missä vain - milloin vain.

Koulutuspäivissämme korostuu nyt entistäkin enemmän käytännön taitojen kartuttaminen ja hiominen. Kahden koulutuspäivän aikana teemme neljä mallia, jolloin pääset ottamaan haltuun kestopigmentoinnin tekniikat napakasti ja soveltamaan oppimaasi teoriaa käytännössä. Ajankäytöllisesti koulutuskokonaisuutemme on nyt tehokkaampi ja pääset keskittymään koulutuspäivinä olennaiseen.

Ammattilaiseksi kouluttautuminen vie aikaa. Koulutuksen jälkeen on tärkeä jatkaa harjoittelua itsenäisesti, jotta opitut tekniikat muodostuvat tavaksi tehdä työtä. Alustava luonnos ja tarkat mittaukset ovat ylivoimaisesti tärkein asia kestopigmentoimisessa. Käymme läpi kaiken kanssasi ja harjoittelemme yhdessä. Tarkoituksena on, että löydät kanssamme varmuuden, jotta voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti työssäsi. On myös tärkeä löytää juuri sinulle sopivimmat työtavat, joilla saavutat parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Koulutuksen rakenne ja päiväohjelma

TEORIA

Kestopigmentoinnin peruskoulutuksen teoria verkkopohjaisella LLB Akatemia -verkkokoulutusalustalla.

Kestopigmentoinnin perusteet, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi perusasiat. Sisältöön kuuluu tietoa hygieniasta, dermatologiasta, anatomiasta, estetiikasta, kontraindikaatioista, pigmenttien kemiasta, väriopista, asiakkaan konsultaatiosta ja kotihoito-ohjeista.PÄIVÄ 1

Kestopigmentointikoulutuksen ensimmäisenä päivänä kerrataan itseopiskeltu kulmakarvojen luonnostelu ja mittaukset, tutustutaan kestopigmentointivälineisiin sekä harjoitellaan tekniikoita keinoiholle. Sen jälkeen tehdään kaksi mallia. Välissä on lounastauko.

1. malli kulmien shadow-tekniikkaan

2. malli kulmien shadow-tekniikkaanPÄIVÄ 2

Kestopigmentointikoulutuksen toinen päivä alkaa eyeliner-tekniikkaan paneutumisella ja mallityöllä.


1. malli eyeliner-silmienrajaus


PÄIVÄ 2

Kestopigmentointikoulutuksen toisena päivänä jatkamme huulten kestopigmentoilla. Alkuun käymme läpi huulitekniikkaa ja teemme tekniikkaharjoittelua keinoiholle.

Lounaan jälkeen työ tehdään mallille.

1. malli huulten kestopigmentointiPÄIVÄ 3

Vahvistus- eli sertifiointipäivä pidetään n. 8-12 viikon sisällä koulutuksesta. Tällöin koulutuksessa tehdyt asiakkaat tulevat uusintakäsittelyyn.

Päivän aikana käymme yhdessä läpi asiakkaille tehdyn työn tuloksen. Teemme asiakkaille uusintakäsittelyn ja pohdimme, miten pigmentointeja pystyy vielä muuttamaan ja tarvittaessa korjailemaan.

Osana vahvistuspäivää tuleekin olemaan käytännön mallityöskentelyn lisäksi sertifioinnin edellytyksenä toimiva teoriamateriaaliin pohjautuva kysely eli niin sanottu loppukoe. Kun sekä käytännön työskentely että koe menevät läpi ammattilaiselta vaaditulla tasolla, olet sertifioitu ammattilainen ja saat sertifikaatin koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Teoria- ja käytännön koulutuksessa käydään seuraavia asioita läpi:

 • Mitä on kestopigmentointi?
 • Ihon anatomia
 • Pigmentointialueet: kulmat, huulet, silmänrajat
 • Esteettisyys
 • Puudutteet ja niiden käyttö
 • Värit, niiden valinnat, värioppi ja pigmentointivärien käyttäytyminen iholla
 • Asiakaskonsultaatio
 • Kontraindikaatiot ja millä tavalla ne vaikuttavat pigmentointiin
 • Jälkihoito/kotihoito
 • Työympäristö
 • Hygienia
 • Mahdolliset ongelmatilanteet
 • Käytännön harjoittelu
 • Jälkivahvistus/ uusintakäsittely

Mallit


Malleja koulutukseen tarvitset neljä. Mallit sinun täytyy hankkia koulutukseen itse. Sovitusti voimme avustaa mallien hankinnassa, mutta emme voi luvata saavamme malleja 100% varmuudella ja tämä täytyy sopia aina erikseen ainakin kahta viikkoa ennen koulutusta. Koulutuksen toteutumisen edellytys on itse harjoittelun tekeminen mallille. Me emme myöskään ota vastuuta, jos mallit peruvat saapumisensa.
 • Shadow-kulmat - 2 mallia
 • Eyeliner - 1 malli
 • Huulet - 1 malli
LLB veloittaa mallilta 100 € maksun, jolla katetaan koulutuksessa käytettävien tarvikkeiden kulut, koulutusmateriaalit ym. Lisäksi jokaisesta LLB:n hankkimasta mallista veloitetaan 100 € maksu koulutettavalta.

Ruokailu

Päivät ovat todella kiireisiä, eikä meillä ole mahdollisuutta kunnon ruokatunteihin. Aikataulujen venyessä nipistämme ensimmäiseksi niistä. Silti on tärkeää, että päivän aikana syödään, joten varaa itsellesi jotakin nopeaa ja helppoa syötävää. On tärkeää, etteivät kädet tärise ja tule huono olo.

LLB Akatemia -koulutustiloista löytyy jääkaappi, mikro ja vedenkeitin.


Koulutuspaikka

Koulutukset järjestetään ensisijaisesti Long Lasting Beauty Helsingin tiloissa osoitteessa Bulevardi 30, 00120 Helsinki.

Koulutus omassa hoitolassa

Järjestämme koulutuksia sovitusti myös asiakkaan omassa hoitolassa. Jos koulutus pidetään koulutettavan tiloissa ja matkaa sinne kertyy yli 100 km, veloitamme verottajan hyväksymän kilometrikorvauksen 0,57€/km. Jos kouluttaja joutuu yöpymään paikkakunnalla kohtuuttoman pitkän välimatkan takia, veloitetaan yöpymiskustannuksista koulutettavaa.


Koulutuksen maksaminen ja peruutus

Koulutukseen ilmoittaudutaan virallisella lomakkeella, jonka jälkeen koulutusilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen osta koulutus verkkokaupasta.

Koulutukset ovat ostettavissa verkkokaupassamme.

Huomioi, että koulutus tulee olla maksettuna 2 viikkoa ennen varattua koulutuspäivää, joten osta se verkkokaupasta ajoissa. Muussa tapauksessa laitamme laskun ja laskuun lisätään 10% laskutuslisä.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa pystymme siirtämään koulutusta.

Koulutuksen peruuttamisesta veloitamme täyden koulutuksen hinnan.

Ilmoittaudu koulutukseen