Brow Pigments -kulmapigmentit

Kulmapigmentit sopivat kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-tekniikoihin kulmakarvoille. Niille ominaista on tasainen ja samettinen koostumus.

Kulmapigmenttien värikoostumus on tasainen ja silkkinen, mikä lyhentää työstöaikaa pigmentoidessa. Pigmenteille ominaista on myös korkea väritiheys, joka tarkoittaa, että ihanteellinen värikylläisyys saadaan aikaan nopeasti. Kaikki kulmapigmentit ovat vapaita titaanidioksidista, rautaoksideista, NDELAsta, tartratsiinista, PAH-yhdisteistä, alkoholista, atsoväreistä sekä hajusteista ja säilöntäaineista.

Sävyt ja värikuvaukset

Swiss Color® -kulmapigmenteillä on erityisesti kehitelty juokseva koostumus, joka soveltuu kaikille kestopigmentointitekniikoille kulmakarvoille, kuten Pixel, Shading, Ombré, Nano sekä kulmien microbladingille. Jalostaaksesi pigmentin koostumusta microblading- tai varjostustekniikoille, voit ohentaa pigmenttejä Pigment Solution -tuotteella. Pigment performer -tuotetta voidaan käyttää paksuntamaan värin koostumusta, jolloin siitä tulee kiinteämpi, voidemaisempi ja ihanteellinen microbladingiin. Kaikkia värejä voidaan käyttää puhtaana tai sekoitettuna toistensa kanssa. Ne ovat kaikki saatavilla 10 ml koossa.