Misenlift - ylellisyyttä ja laatua!

Misenlift Lash & Brow Lift - mitä tarkoitetaan ripsien kestotaivutuksella ja kulmien laminoinnilla?

Turvallinen, ylellinen ja laadukas Misenlift Lash Lift ripsien kestotaivutus on laadukkailla tuotteilla ja koulutetun Misenlift-ammattilaisen suorittama toimenpide, jonka avulla saamme kohotettua ja taivutettua silmäripsiä niin, että ne saavat luonnollista ehostusta. Tehty toimenpide täten ehostaa silmien yleisilmettä ja helpottaa esimerkiksi aamurutiineissa, sillä silmämeikkiä ei välttämättä tarvita.

Misenlift Brow Lift kulmien laminointi on vastaavanlaisesti laadukkain tuottein ja tekniikoin toteutettava toimenpide, jolla aikaansaadaan siististi paikoilleen asetellut ja muotoillut kulmakarvat. Tällä käsittelyllä saadaan aikaan näyttävät kulmakarvat jopa useaksi viikoksi.

Mikä on ainutlaatuista juuri Misenlift Lash & Brow Lift -kokonaisuudessa?

Misenlift mullistaa ripsien kestotaivutuksen ja tuo markkinoille uuden sukupolven natriumbromaattivapaan silmäripsien kestotaivutus- ja kulmien laminointituotteen. Jokainen hoitovaihe on tarkkaan suunniteltu ja "avaimet käteen" -paketti takaa helpon, hygieenisen ja moitteettoman tuloksen jokaiselle asiakkaille!


Unohda kaikki, mitä ripsipermanentista tiedät:
  • Mikä tärkeää: ei enää vahvaa hajua.
  • Saat yhdellä kertaa värin ja näyttävän taivutuksen.
  • Voit valita joko Lift tai Curl.
  • Yksittäisen annospaketin ansiosta tuotteet ovat hygieeniset.
  • Täsmälliset vaikutusajat on kehitetty ottaen huomioon kunkin karvatyypin tarpeet. Tämä mahdollistaa erinomaisen tuloksen joka kerta.

Erikoislehti Les Nouvelles Esthétiques myönsi vuosittaisen saman nimisen innovaatiopalkinnon Pariisissa Misencil Misenliftille.

Misenlift Lash & Brow Lift

Mitä Misenlift Lash & Brow Lift -koulutukseen kuuluu?

Misenlift Lash & Brow Lift -koulutuspäivä kestää viisi tuntia, jonka aikana käydään läpi huolellisesti teoria, Misenlift Lash & Brow Liftin vaiheet sekä tehdään käytännön harjoittelua asiakkaalle. Opit koulutuksessa suorittamaan sekä Misenlift Lash Lift ripsien kestotaivutuksen sekä Brow Lift kulmien laminoinnin. Saat koulutuksesta sertifikaatin.

Mitkä ovat edellytykset koulutukseen osallistumiselle?

Toivomme sinun olevan motivoitunut kauneudenhoitoalan ammattilainen tai esimerkiksi parturi-kampaaja ja toimit yrittäjänä omassa tai jonkun toisen yrityksessä. Mikäli olet opiskelija tai työntekijänä yrityksessä, jossa Misenlift Lash & Brow Lift -palveluja tarjotaan, ole meihin yhteydessä ja sovimme koulutuksen oppilaitoksesi tai työnantajasi kanssa.

Misenlift-kouluttajamme

MARIANNE SAMPAKOSKI, Helsinki


Brow Lift-, Lash Lift-kouluttaja, ripsienpidennysten kouluttaja (klassinen ja volyymi - perustekniikat), kosmetologi.

Mariannella on 12 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalla työskentelystä. Hän on työskennellyt pääasiallisesti koko ajan ripsien, kulmien ja esteettisten hoitojen parissa.

Marianne on kouluttajana kärsivällinen, tarkka ja rohkaiseva. Mariannen opissa opit varmasti.


HANNA RAUTIO, Tampere

Brow Lift-, Lash Lift-kouluttaja, kosmetologi v.2008, merkonomi.

Hanna on ollut kauneudenhoitoalan yrittäjä jo yli 12 vuotta. Hänellä on yli 8- vuoden kokemus ripsienpidennyksistä ja Lash Lift- palveluista.


Hanna on ammattilaisena ja kouluttajana perfektionisti ja hänen kädenjälkensä on luonnollisuutta rakastava.

LAURA MÄKI-LOHILUOMA, Oulu

Brow Lift- ja Lash Lift-kouluttaja, kestopigmentointikouluttaja, kosmetologi. Laura opiskelee tällä hetkellä erikoiskosmetologiksi.

Lauran hoitola on toiminut Oulussa jo yli 14 vuotta. Hän on kauneudenhoitoalan moniosaaja joka loihtii kauniit kestopigmentoinnit, rakennekynnet, Lash ja Brow Liftit.

Laura on kouluttajana tuttu kasvo monelle. Laura on meinaan toiminut kauneudenhoitoalalla useille brändeille kouluttajan roolissa.

Laura on todella taitava opettaja joka huomioi opiskelijoiden yksilölliset tarpeet.

Koulutus

Voit kouluttautua Misenlift-teknikoksi kahdella tapaa.


1. Oletko käynyt jo jonkin toisen merkin koulutuksen ripsienkestotaivutukseen? Olet tällöin tuotesarjan vaihtaja ja voit suorittaa kurssin kätevästi verkossa (englanniksi) ja saada virallisen sertifikaatin.

2. Onko tämä ensimmäinen ripsienkestotaivutuskoulutuksesi? Voit tällöin suorittaa Misenlift teknikon sertifikaatin LLB Akatemialla Helsingissä, Tampereella tai Oulussa. Koulutuksen hinta määräytyy valitsemasi tuotepaketin mukaan.


Koulutuksessa käydään Misenlift teoriassa sekä tehdään harjoitustyö mallille.

  • Koulutus kestää n. 5h
  • Tarvitset 1 mallin

Misenlift-koulutusvaihtoehdot

Lash & Brow Lift -koulutus Deluxe aloituspakkauksella

590€ sis. alv. 24%

Lash & Brow Lift koulutus

280€ sis. alv. 24%

Mitä Misenlift Deluxe -koulutuspakettiin kuuluu?


Misenlift Lash & Brow Lift -koulutus Deluxe-aloituspaketilla mahdollistaa upean startin ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin parissa! Aloituspaketista löydät kaikki mahdolliset tuotteet, mitä tarvitset suorittaaksesi Misenlift-konseptin mukaisen Lash & Brow Liftin. Saat aloituspaketin koulutukseen.
Deluxe-setti sisältää:

Kaikki paketin sisältämät tuotteet ovat ostettavissa myös yksitellen verkkokaupastamme.

Kuinka Misenlift-koulutukseen ilmoittaudutaan ja kuinka aloituspakkaus ostetaan?

Aloita valitsemalla haluamasi koulutuskokonaisuus. Valittuasi koulutuksen, täytä ilmoittautumiskaavake, jonka löydät alta. Täytä kaikki vaaditut tiedot huolella. Tässä kohtaa, mikäli sinulle herää kysymyksiä tai sinulla on haasteita kaavakkeen täyttämisessä, ole yhteydessä meihin myynti@longlastingbeauty.fi.

Ilmoittauduttuasi sinun on helppo itse rekisteröityä verkkokauppaamme ja tehdä ostos aloituspaketista sitä kautta. Tämän jälkeen koulutus on maksettu.

Mikäli haluat pelkän koulutuksen, laitamme siitä sinulle laskun. Koulutus aloituspaketilla on myös mahdollista ostaa laskulla.

Huomioi kuitenkin, että koulutus sekä aloituspaketti tulee olla maksettuna hyvissä ajoin, kahta viikkoa ennen koulutuspäivää.

Käytännön harjoittelu koulutuksessa


Jotta voimme tarjota sinulle parhaimman mahdollisen koulutuskokemuksen, tuothan oman mallin mukanasi. Tarvitset koulutusta varten yhden (1) mallin, jolle pystyt suorittamaan Misenlift Lash & Brow Lift -toimenpiteen. Hankithan mallin hyvissä ajoin ennen koulutusta.