Tutusti Misenciliin

Misencil®

TIETOA BRÄNDISTÄ

UPEA TARINA RIPSIEN MAAILMASSA

Vuonna 2006 perustettu Misencil on ollut alusta alkaen kauneusalan ja ennen kaikkea ripsienpidennysten edelläkävijä. Ingrid Gagné perusti Misencilin yhdessä puolisonsa Jean-Jacques Benguiguin kanssa Montrealin lähistöllä sijaitsevassa Terrebonnen kylässä. He molemmat rakastavat muoti- ja kauneusalaa. Brändi kasvoi nopeasti, ja pian kauneushoitoloita ja kosmetologeja eri puolilta maailmaa liittyi Misencil-verkostoon, johon kuuluu nykyään yli 20 000 jälleenmyyjää.

”Misencil pyrkii jatkuvasti luomaan uusia innovaatioita ja asettamaan alan vaatimustason entistä korkeammalle tarjoamalla ainutlaatuisia ripsiä vahvistavia tuotteita sekä innovatiivisia kiinnitystekniikoita.”

Misencil tarjoaa laajan valikoiman ripsiä ja kiinnitystapoja, jotka sopivat erimuotoisille kasvoille, ja joilla saa aikaan toivotun lopputuloksen. Lisäksi saatavilla on kattava valikoima erityisesti ripsille ja kasvoille suunniteltuja kosmetiikkatuotteita, ammattikäyttöön soveltuvia kiinnitystuotteita sekä glittereitä ja Swarovski-kristalleja täydellisen lookin viimeistelyyn.

BRÄNDIMME VISUAALINEN ILME

Taiteilija Natalie Soul

Vuonna 2012 tapasimme uskomattoman naisen. Hänen taiteensa, lahjakkuutensa, tarinansa ja tapansa ilmaista itseään tekivät meihin välittömästi suuren vaikutuksen. Hänen nimensä on Natalie Soul. Misencil valitsi hänen täynnä tunnetta olevat työnsä edustamaan brändiä. Natalien töiden feminiinisyys kuvastaa täydellisesti filosofiaamme – jokaisen naisen voimaa lumota silmillään ja sisäisellä kauneudellaan.


”Natalie Soul on parantumatonta syöpää
sairastava taiteilija. Hän elää rohkeasti täysillä, sillä hän rakastaa elämää
ja kahta lastaan. Taide on hänen pelastuksensa. Sen kautta hän ilmaisee
todellista ja puhtainta feminiinisyyttä ja syvää sensuaalisuutta.”Natalie on yksi harvoista ihmisistä, joilla on sama huumaava vaikutus kaikkiin tapaamiinsa
ihmisiin. Hän tekee unohtumattoman vaikutuksen elinvoimaisuudellaan.

BRÄNDIMME PALKINNOT

H. PIERANTONI -INNOVAATIOPALKINTO

Nämä kosmetiikka-alan ainutlaatuiset innovaatiot on palkittu H. Pierantoni -palkinnolla. Puolueeton palkintotuomaristo koostuu kauneustoimittajista sekä useista kauneus- ja terveysalan ammattilaisista, kuten ihotautilääkäreistä, kosmetologeista ja muista asiantuntijoista.

Useat tuotteistamme ovat voittaneet näitä innovaatio palkintoja.

MISENCIL– KEHITYSTÄ VUODESTA TOISEEN

Innovatiivisuutensa, filosofiansa ja laadukkaiden
tuotteidensa ansiosta Misencil pystyy kehittymään jatkuvasti. Aina asiakkaansa
huomioon ottava ja kosmetiikka-alan uusimpia innovaatioita tarkasti seuraava
Misencil haluaa lumota koko maailman. Jokaisella on oikeus näyttää upealta.


”Misencil on kaikkien huulilla (ja silmissä).
Sekä kosmetologit että kuluttajat eri puolilla maailmaa lumoutuvat heti, kun he
ensimmäisen kerran tutustuvat Misencilin ripsienpidennyksiin.”