Misencil-kosmetiikka

Oletko kauneudenhoitoalan ammattilainen ja etsit sarjaa, josta löydät tuotteet myös asiakkaalle kotiin myytäväksi? Misencil-sarjasta löydät ihanat ja ylelliset kotihoitotuotteet asiakkaallesi, joka käy sinulla ripsien kestotaivutuksessa ja/tai kulmien laminoinnissa sekä myös muita tuotteita.

Tässä muutamia suosikkituotteitamme...

Misencil Foaming Cleanser

Uudistettu Mousse Nettoyante -puhdistusvaahto, joka yhdistää hellävaraisuuden ja tehokkuuden. Mieto omenan tuoksu antaa miellyttävän puhdistuskokemuksen.

Yhteensopiva ripsien pidennysten, ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin sekä ripsien ja kulmien värjäyksen kanssa.

Misencil Makeup Remover

Tutustu uuteen kosteuttavaan meikinpoistoaineeseemme! Tämä hellävarainen, mutta tehokas geeli poistaa meikin syvältä, samalla kosteuttaen ja raikastaen ihoa. Mieto omenan tuoksu tekee puhdistusrutiinistasi miellyttävän.

Meikinpoistoaine soveltuu kaikille ihotyypeille ja on yhteensopiva ripsien pidennysten, ripsien kestotaivutuksen, kulmien laminoinnin ja ripsien ja kulmien värjäyksen kanssa.

Yhdistä tämä puhdistustuote puhdistusvaahtoomme saadaksesi täydellisesti puhdistetun ja pehmeän ihon. Suosittelemme käyttämään Macarons-meikinpoistotyynyjä tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistukseen.

Misencil Makeup Remover Macaroons

Ota käyttöön uudelleenkäytettävät Misencil Macarons -puhdistuslaput ja vähennä jätettä!

Käytä yhdessä meikinpoistoaineemme tai puhdistusvaahtomme kanssa hellävaraisen puhdistuskokemuksen aikaansaamiseksi. Puhdistuslaput sopivat sekä ripsienpidennyksille että luonnollisille ripsille.

Ne on valmistettu ainutlaatuisesta Polymousse®-materiaalista, mikä ei jätä jäämiä ripsiin tai iholle. Materiaalinsa ansiosta laput ovat pehmeät, mutta kestävät ja kuivuvat nopeasti, eivätkä edistä bakteerien kasvua.

Misencil Sérum+ BOOST - ripsiä ja kulmia vahvistava seerumi

Sérum+ BOOST -seerumi on ripsien ja kulmien kasvua ja rakennetta vahvistava hoitoseerumi, joka koostuu 97% luonnollisista ainesosista. Näkyviä tuloksia saadaan jo 14 päivässä!

Tuote on vegaaninen ja yhteensopiva ripsien pidennysten kanssa. Kaksoisapplikaattori mahdollistaa täydellisen levityksen: vaahtopääapplikaattori soveltuu kulmakarvoille, sivellinpää taas ripsille.

Misencil Chic Duo

Tutustu tyylikkääseen duoomme - ripsiväri & eyeliner, joka tarjoaa kaksi toimintoa yhdessä tuotteessa. Ripsiväri korostaa katsetta antaen joustavat, kiiltävät ja suojatut ripset, kun taas syvän musta eyeliner antaa tarkan ja kestävän rajauksen. Kätevä kahden tuotteen yhdistelmä yhdessä ja samassa tuubissa!

Tuote on yhteensopiva ripsien pidennysten ja luonnollisten ripsien kanssa. Saatavilla 2 x 5 ml tuubissa.

Kaikki nämä tuotteet löytyvät verkkokaupastamme.