CHELSEA BEAUTIQUE on laadukas kosmetiikkabrändi Lontoon sykkeestä. Se on suunniteltu tämän hetkiseen vauhdikkaaseen arkeen, jossa huoliteltu ulkonäkö on kuitenkin kaikki kaikessa.

Ammattitason kosmetiikka on tarkoitettu asiakkaille kotikäyttöön ja tuotteilla pystyykin loihtimaan kauniit ja kestävät kulmakarvat tai silmämeikin vain minuuteissa.

CHELSEA BEAUTIQUE tuotteet on pakattu ylellisesti ja itse tuotteissa on käytetty vain laadultaan parhaimpia raaka-aineita. Ei ihme, että se nousi nopeasti tunnetuksi ja parhaiten myyväksi kosmetiikkabrändiksi kulmakarvojen ehostamisessa.

CHELSEA BEAUTIQUE sarjalla on täydellinen valikoima ylellisiä silmä- ja kulmameikkituotteita, ja se löytyy kuuluisista kansainvälisistä tavarataloista, kuten Harvey Nichols, Debenhams ja Fenwicks.

Chelsea Beautique -brändin tarina alkoi Lontoon tunnetusta teatterikaupunginosasta West Endistä ja on nyt edustettuna yli 25 maassa.

Chelsea Beautique on jatkuvasti laajeneva brändi. Olemme intohimoisia ja erittäin sitoutuneita helpottaaksemme modernin naisen arkea, jotta hän saisi hiukan lisää aikaa itselleen.

Me tuomme Teille Hollywood-lookin ja huippuluokan kauneustuotteet kuluttajille myytäviksi.

Ihanat tuotteet löydät verkkokaupastamme.

BROW BEST SELLERS KIT

Ehdottomasti yksi myydyimmistä tuotteistamme kulmien korostamiseen. Kätevässä paketissa saat kaikki tarvittavat tuotteet.

MAGIC BROW LIFT Duo Highlighter & Concealer kynä, joka luo näyttävän nosteen kulmiin välittömästi.

EYE SMUDGE BRUSH Magic Brow kynän häivyttämiseen.

CLEAR BROW GEL Avulla saat kulmakarvat kuriin ja järjestykseen. Hyvin kestävä tuote.

BROW DUO BRUSH Kulmien viimeistelyyn tarkoitettu suti, jolla saat levitettyä kauniisti kulmapuuterin täydellisiin kulmiisi.