Microblading

- täydellisen luonnolliset kulmakarvat

Jokaisen Microblading-toimenpiteen sydän on pigmentit. Swiss Colorin korkealaatuisilla microblading-pigmenteillä vakuutamme sinut ja asiakkaasi.

Uudet Swiss Color® MB -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, ne säilyvät iholla vaihtamatta sävyä, ovat peittävät ja kestävät iholla pitkään! Käytämme vain pigmenttejä, joiden raaka-aineiden laatu täyttää (ResAP 2008 1) kaikki laatuvaatimukset ja läpäisevät riippumattomien akkreditoitujen laboratorioiden toimesta tehdyt lisätutkimukset.

Pigmentin optimaalinen koko on 2 mikronia. Meidän MB-pigmentin koko on optimoitu tähän. Täten saavutamme erittäin korkea pigmenttitiheyden, värinpitävyyden ja pigmentin maksimaalisen jäämisen kudokseen.

Swiss Color® MB -pigmentille on kehitetty täydellinen pohja. Se on sopivan paksua ja geelimäistä. Tämä takaa sen, että väri voidaan optimaalisesti työstää ihoon microblading-terällä. Pigmenttimme mahdollistaa nopean, kevyen työstämisen ja lopputuloksena ovat ohuet ja tarkat kulmakarvat.

Hyödyt yhdellä silmäyksellä:

Ei värimuutoksia, pigmentit haalistuvat tasaisesti
Erittäin hyvä kestävyys ihossa
Noin 60-80% pigmenteistä jää näkyviin paranemisen jälkeen
Vähemmän jälkityötä
Vähemmän kipua

Swiss Color on tuonnut markkinoille puhtaimmat microbladingiin suunnitellut värit. Ne eivät sisällä rautaoksideja eikä raskasmetalleja. Ne on helppo työstää ihoon ja sävyt pysyvät tasaisina haalistuessaankin, joten vältyt epätoivotuilta sävyiltä microbladingin haalistuessa.