LLB Professional Sugar, Pro 1000g

LLB Pro vartalosokeri toimii loistavasti laajoilla sokeroitavilla alueilla, kuten sääret, reidet ja selkä. Pro on koostumukseltaan pehmeää, eikä se kovetu tekemisen aikana ja siksi se on hyvin ergonominen ja vähän käsiä rasittava tuote.

Voidaan myös sekoittaa minkä tahansa muun sokerimassan kanssa notkistamaan tätä.Pro on notkeaa myös huoneenlämpöisenä joten et välttämättä tarvitse lämmitintä.

INCI: Fruktoosi, glukoosi, maltoosi, vesi.

LLB Professional Sugar, Soft 1000g

Soft on pehmeä sokerimassa, jolla on helppo tehdä intiimialueen vahaukset. Massa pysyy hyvin kasassa.

Ennen sokeroinnin aloittamista tuote tulee lämmittää n. 35-45° C

INCI: Sakkaroosi, vesi, sitruunahappo.

LLB Professional Sugar, White 1000g

White on pehmein sokerimassamme. Se ei kovetu lainkaan. Whitellä pystyy tekemään kokovartalosokeroinnin vaihtamatta sokeria kertaakaan. Whiten voi lämmittää myös sormissa pyörittelemällä. White ei sisällä sitruunahappoa.

Jos tuotteesta haluaa notkeaa, tuote tulee lämmittää n. 30-40° C

INCI: Glukoosi, fruktoosi, maltoosi, vesi.

LLB Professional Balsam 500ml

Tämä voide rauhoittaa ja suojaa herkkää ihoa. Balsam on suunniteltu kosteuttamaan ja korjaamaan ihoa sokeroinnin jälkeen.

INCI: Aqua, D- panthenol, Urea, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth - 20/ and/ Cetearyl Alcohol , Macadamia Termifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Menthol, Chamomille Extract, Dimethicone, Alcohol Denat., Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethyhexylglycerin, Limonene.

LLB Professional Desifiointi Gel 500ml

Ihon desinfiointiin ennen ja jälkeen karvanpoiston.

INCI: Alcohol Denat., Aqua, Betaine, Hydrogenated Castor Oil, Menthol, Carbomer, TEA, Aloe Vera Extract , Bergamot oil, menthol, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

LLB Professional Powder 200g

Sokerointiin kehitetty talkki, jonka tehtävänä on absorboida rasva-aineet ja kosteus iholta, jolloin sokerointi etenee sujuvasti ja asiakkaalle vähemmän kivuliaasti. Tuote vähentää sokerimassan tarttumista ihoon. Kiitos allantoiinin, se myös rauhoittaa ihoa. Se ei sisällä hajusteita, säilöntäaineita vaan vain luonnollista mineraalia, kasvisvahaa ja allantoiinia.

INCI: Bentonite, corn starch, magnesium carbonate, calcium carbonate, allantoine.